Clement Negruţ: „Liderii PSD Alba sunt ipocriţi. Sunt patroni şi se plimbă în maşini Q7, fac parte din altă clasă socială decât cei pe care-i reprezintă”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Deputatul PDL Clement Negruţ, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, i-a acuzat pe liderii opoziţiei judeţene de ipocrizie, în special pe cei ai PSD Alba. Parlamentarul crede că aceştia doar mimează atitudinea de înţelegere şi solidaritate cu populaţia greu încercată de măsurile de criză luate de guvern pentru că în fapt, spune Negruţ, liderii PSD Alba fac parte din altă categorie socială.

„Domnul Ioan Dîrzu spune cu patos revoluţionar cât de mult îi pasă de poporul român. Foarte bine, dar ce uităm să spunem este că domnul Dîrzu nu a făcut niciodată nimic pentru oameni. E foarte uşor să vorbeşi. Dîrzu e un lider care nu are nimic în spate, n-a condus nicio instituţie la nivel administrativ în afară de DSV. Acum este un social-democrat cu o largă paletă a cunoştinţelor politice făcute din spectrul patronatului, un om care lucrează într-un domeniu privat, desigur, nu comentez din punct de vedere profesional, dar care nu prea are treabă cu social-democraţia. Sau un alt lider PSD din Alba Iulia care umblă cu Q7 (n.r. – cu referire la preşedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian). Ei nu pot să se erijeze în social-democraţi când social-democraţia este apanajul clasei de mijloc. Ori nu poţi să faci lucrul ăsta când eşi în altă categorie socială. Aş vrea pe unul să-l văd că-şi vinde maşina Q7 şi merge în Răchita să-i dea fiecăruia de acolo câte ceva, să-i ajute”, a declarat Clement Negruţ în cadrul conferinţei PDL de vineri.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Parlamentarul PDL a criticat de asemenea atitudinea pe care social-democraţii din Alba au avut-o la mitingurile de protest organizate aici şi unde, spune Negruţ, lideri şi membri ai PSD au participat „mascaţi”. „La mitingurile aşa-zis spontane au participat lideri ai PSD mascaţi, cu fulare, ochelari de soare. Când apăreau televiziunile se ascundeau. Nu putem fi ipocriţi la nesfârşit”, a adăugat Clement Negruţ

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Replica lui Ovidiu Jidveian: Intimidãrile lui Negruţ nu mã pot opri sã mã solidarizez cu românii nemulţumiţi de conducerea execrabilã a ţãrii!

Acum, când ţara este îngheţatã, economia e paralizatã, populaţia  este sãrãcitã de aceşti bãieţi deştepţi de la PDL, se pare cã aleşii neamului, cum e şi Clement Negruţ, nu au capacitatea şi voinţa de a gãsi alte soluţii la actuala crizã decât…atacurile la persoanã, la liderii Opoziţiei. Cred cã dl Negruţ nu meritã un rãspuns pentru simpul motiv cã eu vreau sã fac o altfel de politicã, o politicã curatã şi nu vreau sã mã cobor la nivelul suburban al limbajului lui Negruţ. Nu ştiu cine este ipocritul, dar cert este cã atâta timp cât o persoanã îşi câştigã existenţa prin mijloace private şi nu este cãpuşã la bugetul de stat, aşa cum e dl Negruţ de mai bine de 10 ani, poate sã conducã orice tip de autoturism îşi permite. De asemenea, intimidãrile de acest fel nu mã vor opri sã mã solidarizez cu toţi românii care îşi exprimã nemulţumirea faţã de conducerea execrabilã a ţãrii, nemulţumirea faţã de prãbuşirea economiei  naţionale, jefuitã de cei de la PDL, susţinuţi inclusiv de oameni ca şi Clement Negruţ.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

14 Comentarii

Ai tai se plimba cu caruta,bicicleta..? 27 ianuarie 2012 at 14:36

Ce mi tanda,ce mi manda…aceiasi impogatiti ! Jos cu ei dar si cu voi !!!!!

Tiberiu 27 ianuarie 2012 at 16:16

E o diferenta intre a fi social-democrat( adica bogat si a-i plange pe saraci pt a le lua voturile) si ceilati care nu se adreseaza doar paturii sarace…

ion 27 ianuarie 2012 at 17:18

Daca e adevarat ca an Romania cea saraca se plimba lumea cu Q7,anseamna ca avem un guvern foarte bun,dece va plangeti domnilor,se traieste foarte bine,un Q7 nu asi permite orice neamt sau englez,si-l permit doar romanii,asa ca ciocu mic ,avem un super guvern,…..dar pentru cine?

Psiho 27 ianuarie 2012 at 19:20

Intrebare pentru domnul Deputat Negrut:
E adevarat ca ati dorit sa treceti in tabara USL prin inscrierea in PNL?

belphegor srl 27 ianuarie 2012 at 19:50

…da’ cind a fost altfel?orice psd-ist iti vine in minte,etaleaza 3-4 clase de venituri peste medie,deci e departe de fraierii care-s prostiti sa-i voteze;ce e mai trist e ca fraierii de aia is fraieri,ca nu se prind;voteaza cu cine promite ceva,orice si oricit;un personaj negru al istoriei spunea ca masele de oameni cred mai usor minciunile mari si promisiunile desantate,decit pe cele realiste;din pacate,asta se aplica si aici….ca e q7 sau mercedes-bentz,tot un pishta e ,ca le e rusine sa se afiseze in masini „populare” mai ales cind se simt pe val sau la adunarile lor.

Bob 27 ianuarie 2012 at 20:19

Jidveianu jr. e un biet baiat de bani gata care nu e in stare sa convinga nici macar o simpla fata pentru ceea ce reprezinta el, prin el insusi, si nu ceea ce are in cont ca mostenire, daramite pe oamenii care voteaza. Incompetent si mare iubitor de statut. Viseaza sa fie cineva si ca orice diletant a ales politica pentru a reusi sa-si implineasca acest vis. Din pacate pentru el politica asta curva, i-a tras-o si i-o va trage in continuare. Ca si fetele. Dar pare a-i placea…pacatul lui sa fie!!!

HH 27 ianuarie 2012 at 20:45

NU-L SIMPATIZEZ PE JIDVEIAN, DAR DACA NEGRUT CREDE CA PENTRU A FI ASTAZI DE STANGA TREBUIE SA FI „RUPT IN C..” ORI FACE PE PROSTU, ORI ISI IMAGINEAZA CA E DE DREAPTA !

Nicu 27 ianuarie 2012 at 23:44

Negrut sincer esti varza…Dirzu ce a facut a facut in mediu privat unde concurenta e mult mai mare si unde si cea mai mica gresala poate sa fie una fatala. Cinste lui ca a reusit sa faca ceva in mediul privat. Asta inseamna ca in administratie cu siguranta se va descurca foarte bine.
Cat despre voi ce putem spune Negrut? Hava care nu a dovedit decat ca fure banul public, sau Peres omul care sta pe banii oameniilor de atati ani fara sa faca nimic. Sunteti niste nulitati mai Negrut.
Dizru inca mai da locuri de munca, voi ce faceti mai Negrut…taiati locurile de munca taiati salarii si va bateti joc de tara. Sa iti fie rusine Negrut pentru acest articol de 2 lei. Rusine! Sa nu te mai prind.in campanie!

KPV 28 ianuarie 2012 at 11:20

IN TOATE PARTIDELE SUNT ,,BOIERI” SCURSURI ALE SOCIETATII CARE LIPSITI DE TUPEU SI PUSI PE FURATE
INCEARCA IARASI SA PROSTEASCA LUMEA SA-I VOTEZE
,,ARZAVA FOCU DE HOTI! ! ! !

Nicu 28 ianuarie 2012 at 11:33

Perfect de acord cu tine…pana in momentul in care ai zis ca Negrut candeste…
Negrut NU gandeste!

Criticul merge oare cu trotineta ? 28 ianuarie 2012 at 12:47

Auzi mai la ala ce merge pe jos…ori cu trotineta ca critica si el,dar asta e asa de falos ca nici pe oameni nu-i mai saluta !Lasa-ne si du-te !

ANI 28 ianuarie 2012 at 18:41

Dar tu d-le deputat ce ai facut pentru locuitorii judetului in special cei care ti-au acordat increderea si te-au votat? ai votat alaturi de ceilalti lachei ai puterii taierea salariilor, a ajutoarelor sociale a pensiilor si disponibilizari. Inca un lucru as vrea sa-l mai sti daca liderii principali ai opozitiei (PSD)din Alba se plimba in masini luxoase poti fi sigur ca nu si le-au cumparat facind contracte cu statul sau incasind comisioane ci muncind in firmele lor.

Kellemenn 30 ianuarie 2012 at 7:52

Votati Peres, Hava si Negrut si totul o sa fie bine pentru Tara. Astea da elite politice!…

nilă 30 ianuarie 2012 at 14:37

cine si-a gasit sa vorbeste: arogantul de negrut. orice prajina e prea mica pentru nasul lui

Comentariile sunt oprite