Rămâi conectat

Politică Administrație

Bogdan Lazăr, noul consilier ALDE în CL Alba Iulia – Îl înlocuiește pe Ovidiu Jidveian care a demisionat

Ziarul Unirea

Publicat

în

CL Alba Iulia va lua act, în ședința din 27 noiembrie, de demisia lui Ovidiu Jidveian din funcţia de consilier local și va valida mandatul de consilier al lui Bogdan Lazăr, supleant pe lista ALDE.

Schimbarea vine după ce Ovidiu Jidveian a demisionat din ALDE, partidul pe listele căruia a candidat la alegerile locale din 2016.

Bogdan Lazăr, ales consilier local pe lista de candidaţi ALDE, în data de 05.06.2016, pe poziţia 3, va ocupa și locul rămas vacant din comisia de specialitate pentru administraţie publică locală, juridică şi disciplină, relaţii cu publicul, probleme ale minorităţilor, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti.

Bogdan Lazăr este fiul președintelui ALDE Alba, Ioan Lazăr. S-a născut în 24 ianuarie 1989, este absolvent de Drept, a lucrat la Prefectura Alba iar în perioada noiembrie 2017 – februarie 2018 a ocupat funcția de secretat de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose și a fost eliberat din funcție la scurt timp după schimbarea guvernului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

El este unul dintre cei mai vechi membri ai ALDE, fiind inițial membru al PLR, care a fuzionat cu PC. Este președintele Tineretului ALDE Alba și vicepreședinte în Biroul Permanent Național al Tineretului Liberal Democrat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea Școlii Gimnaziale din Benic: Investiție de peste 3 milioane de lei pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a clădirii

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea Școlii Gimnaziale din Benic: Investiție de peste 3 milioane de lei pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a clădirii Administrația comunei Galda de Jos a lansat, recent, licitația pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea Școlii Gimnaziale din Benic. Citește și: Echipamente digitale pentru școala gimnazială „Simion Lazăr” din Lunca Mureșului: Investiție de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea