Bogdan Lazăr, noul consilier ALDE în CL Alba Iulia – Îl înlocuiește pe Ovidiu Jidveian care a demisionat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

CL Alba Iulia va lua act, în ședința din 27 noiembrie, de demisia lui Ovidiu Jidveian din funcţia de consilier local și va valida mandatul de consilier al lui Bogdan Lazăr, supleant pe lista ALDE.

Schimbarea vine după ce Ovidiu Jidveian a demisionat din ALDE, partidul pe listele căruia a candidat la alegerile locale din 2016.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Bogdan Lazăr, ales consilier local pe lista de candidaţi ALDE, în data de 05.06.2016, pe poziţia 3, va ocupa și locul rămas vacant din comisia de specialitate pentru administraţie publică locală, juridică şi disciplină, relaţii cu publicul, probleme ale minorităţilor, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti.

Bogdan Lazăr este fiul președintelui ALDE Alba, Ioan Lazăr. S-a născut în 24 ianuarie 1989, este absolvent de Drept, a lucrat la Prefectura Alba iar în perioada noiembrie 2017 – februarie 2018 a ocupat funcția de secretat de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose și a fost eliberat din funcție la scurt timp după schimbarea guvernului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

El este unul dintre cei mai vechi membri ai ALDE, fiind inițial membru al PLR, care a fuzionat cu PC. Este președintele Tineretului ALDE Alba și vicepreședinte în Biroul Permanent Național al Tineretului Liberal Democrat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419