Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier la Lunca Târnavei: Un șofer în vârstă de 26 de ani, cu alcoolemie, a intrat cu mașina într-un capăt de pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În noaptea de 30/31 octombrie 2018, în jurul orei 03.00, poliţiştii Secție 6 Poliție Rurală Jidvei au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe raza localităţii Lunca Târnavei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Blaj – Jidvei, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Urs depistat în localitatea Vidolm, comuna Ocoliș. Cetățenii, avertizați prin mesaj RO-Alert

Bogdan Ilea

Publicat

în

Urs depistat în localitatea Vidolm, comuna Ocoliș. Cetățenii, avertizați prin mesaj RO-Alert Cetățenii din satul Vidolm, comuna Ocoliș au fost avertizați marți, 30 aprilie prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate „A fost semnalată prezența unui urs în localitatea Vidolm, comuna Ocoliș. S-a transmis mesaj RO-ALERT locuitorilor din zonă,” au transmis ISU Alba. Sfaturi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea