Rămâi conectat

Actualitate

CSM îl contrazice pe ministrul Justiției Tudorel Toader, în scandalul revocării procurorului general: Augustin Lazăr NU a instrumentat niciun dosar al preşedintelui Klaus Iohannis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Superior al Magistraturii precizează, într-un răspuns oficial, că la dosarul de candidatură al procurorului Augustin Lazăr, pentru funcția de procuror general, nu există niciun dosar clasat, împotriva lui Klaus Iohannis.

Vineri, Tudorel Toader a oferit o replică promptă, pentru realitatea.net, după ce Augustin Lazăr a declarat, pentru Realitatea TV, că nu a instrumentat niciun dosar al preşedintelui Klaus Iohannis.

Tudorel Toader a dezvăluit că urmează să publice documentul de clasare a dosarului care îl viza pe Klaus Iohannis, despre care a declarat că exista în dosarul de candidatură a lui Augustin Lazăr.

„Eu v-am spus ceea ce avem la Ministerul Justiției, ceea ce vă vom arăta”, a declarat Tudorel Toader pentru realitatea.net.

Ministrul Justiției a continuat: „Sunt mai multe inadvertențe. Nu avea evaluarea, dar a prezentat o clasare referitoare la Iohannis. Să nu uităm faptul că forma de la Ministerul Justiției a plecat la președinte”.

De la ce a plecat reacția lui Tudorel Toader

În exclusivitate pentru Realitatea TV, Augustin Lazăr a afirmat că nu a instrumentat niciun dosar al preşedintelui Klaus Iohannis, așa cum spusese Tudorel Toader în ziua în care a prezentat cele 20 de motive care au stat la baza declanșării procedurii de revocare a procurorului general al Romaniei.

Mai mult, Lazăr a mai precizat, pentru Realitatea TV, că a cerut informaţii de la CSM, dacă la mapa profesională exista vreo astfel de lucrare şi i s-a răspuns ca nu. Precizările procurorului general au fost confirmate şi de Parchetul Alba.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea