Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Industria Galda – CSM Lugoj 5-1 (2-1) | Victorie mare pentru găldeni, Cioară – MVP-ul întâlnirii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos a reușit să depășească momentele critice, obținând cea mai clară victorie stagională în fața  fanilor 5-1 (2-1) cu CSM Lugoj, MVP-ul întâlnirii fiind golgheterul Alexandru Cioară, o dublă și o pasă decisivă, secondat de Cernea, care și el a înscris în două rânduri.

Găldenii au controlat ostilitățile, pe lângă cele 5 goluri marcate mai ratând o sumedenie de alte ocazii, șirul fiind deschis de Cernea (5, ratare incredibilă). Cea mai mare oportunitate s-a produs în minutul 35 când Al. Costea și Frențiu lovesc barele! Industria a câștigat fără dubii, un lucru lăudabil fiind faptul că a terminat întâlnirea cu șase jucători juniori în teren.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*1-0, MIN. 12: CIOARĂ a deschis scorul, reluare din apropiere, după un șut centrare trimis de D. Lupșan

*2-0, MIN. 28: CIOARĂ marchează din mijlocul careului mare, cu un lob, după o respingere în față a portarului

*2-1, MIN. 41: DOBRA a redus ecartul dintr-o lovitură liberă, de la 18 metri, șut sub bară, singura ocazie a vizitatorilor.

*3-1, MIN. 51: AL. COSTEA majorează avantajul gazdelor, cu un șut din careu, după o fază excelentă creată de Frențiu, o pătrundere pe dreapta.

*4-1, MIN. 54: CERNEA a înscris, din apropiere, la pasa lui Cioară, după o fază în care defensiva adversă a fost făcută șah mat

*5-1, MIN. 84: CERNEA realizează dubla, după ce a întors fundașii centrali, servit de Gergely, ce a recuperat un balon.

*Paul Ciucă: „Preferam 4 victorii cu 1-0…”

Îmi felicit echipa pentru rezultat și atitudinea de astăzi. Preferam 4 victorii cu 1-0 în loc de două, cu câte 5 goluri marcate, dar această victorie ne dă moral pentru etapa viitoare, deoarece suntem conștienți cu toții că mai e mult până departe și trebuie să legăm mai multe rezultate pozitive pentru a ieși din subsolul clasamentului„, a precizat antrenorul Paul Ciucă.

Nici formația condusă de Paul Ciucă, locul 14, cu șase puncte, nu se găsește într-o situație plăcută, ba dimpotrivă, startul modest de sezon aducându-i intrarea în hora retrogradării, determinantă fiind prestația la jocurile interne: o victorie și 4 înfrângeri pe teren propriu! Bănățenii sunt o palidă umbră a echipei din sezoanele anterioare, au cele mai puține goluri înscrise în primele 9 runde (doar 5), abia au avut runda trecută bani pentru baremul de arbitraj, jucătorii acuzând și restanțe financiare, CSM Lugoj fiind singura echipă din Seria a 4-a ce nu a luat puncte pe terenuri străine.

Industria: Iancău – Schiau, Haiduc, R. Trif, Boancă – D. Lupșan –  Cernea, Al. Costea (72, Gergely), Adam (67, Puha), Frențiu (63, D. Sîrbu)  – Cioară (65, Bedelean); rezerve Lepădat – M. Cristea, S. Fulea. Antrenor Paul Ciucă.

CSM Lugoj: R. Barbu – Margan, B. David, Predescu, Miculescu, Kracunjel, Olariu, Mărmăneanu, Dobra, Jula, Mokongo; rezerve Axinte, Carabaș, Socaci, Maier, Rațiu, Săndescu. Antrenor Marius Maier.

Foto, text: Gligor UDREA

[nggallery id=6328]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea