Rămâi conectat

Sport

FOTO: Industria Galda – CSM Lugoj 5-1 (2-1) | Victorie mare pentru găldeni, Cioară – MVP-ul întâlnirii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos a reușit să depășească momentele critice, obținând cea mai clară victorie stagională în fața  fanilor 5-1 (2-1) cu CSM Lugoj, MVP-ul întâlnirii fiind golgheterul Alexandru Cioară, o dublă și o pasă decisivă, secondat de Cernea, care și el a înscris în două rânduri.

Găldenii au controlat ostilitățile, pe lângă cele 5 goluri marcate mai ratând o sumedenie de alte ocazii, șirul fiind deschis de Cernea (5, ratare incredibilă). Cea mai mare oportunitate s-a produs în minutul 35 când Al. Costea și Frențiu lovesc barele! Industria a câștigat fără dubii, un lucru lăudabil fiind faptul că a terminat întâlnirea cu șase jucători juniori în teren.

*1-0, MIN. 12: CIOARĂ a deschis scorul, reluare din apropiere, după un șut centrare trimis de D. Lupșan

*2-0, MIN. 28: CIOARĂ marchează din mijlocul careului mare, cu un lob, după o respingere în față a portarului

*2-1, MIN. 41: DOBRA a redus ecartul dintr-o lovitură liberă, de la 18 metri, șut sub bară, singura ocazie a vizitatorilor.

*3-1, MIN. 51: AL. COSTEA majorează avantajul gazdelor, cu un șut din careu, după o fază excelentă creată de Frențiu, o pătrundere pe dreapta.

*4-1, MIN. 54: CERNEA a înscris, din apropiere, la pasa lui Cioară, după o fază în care defensiva adversă a fost făcută șah mat

*5-1, MIN. 84: CERNEA realizează dubla, după ce a întors fundașii centrali, servit de Gergely, ce a recuperat un balon.

*Paul Ciucă: „Preferam 4 victorii cu 1-0…”

Îmi felicit echipa pentru rezultat și atitudinea de astăzi. Preferam 4 victorii cu 1-0 în loc de două, cu câte 5 goluri marcate, dar această victorie ne dă moral pentru etapa viitoare, deoarece suntem conștienți cu toții că mai e mult până departe și trebuie să legăm mai multe rezultate pozitive pentru a ieși din subsolul clasamentului„, a precizat antrenorul Paul Ciucă.

Nici formația condusă de Paul Ciucă, locul 14, cu șase puncte, nu se găsește într-o situație plăcută, ba dimpotrivă, startul modest de sezon aducându-i intrarea în hora retrogradării, determinantă fiind prestația la jocurile interne: o victorie și 4 înfrângeri pe teren propriu! Bănățenii sunt o palidă umbră a echipei din sezoanele anterioare, au cele mai puține goluri înscrise în primele 9 runde (doar 5), abia au avut runda trecută bani pentru baremul de arbitraj, jucătorii acuzând și restanțe financiare, CSM Lugoj fiind singura echipă din Seria a 4-a ce nu a luat puncte pe terenuri străine.

Industria: Iancău – Schiau, Haiduc, R. Trif, Boancă – D. Lupșan –  Cernea, Al. Costea (72, Gergely), Adam (67, Puha), Frențiu (63, D. Sîrbu)  – Cioară (65, Bedelean); rezerve Lepădat – M. Cristea, S. Fulea. Antrenor Paul Ciucă.

CSM Lugoj: R. Barbu – Margan, B. David, Predescu, Miculescu, Kracunjel, Olariu, Mărmăneanu, Dobra, Jula, Mokongo; rezerve Axinte, Carabaș, Socaci, Maier, Rațiu, Săndescu. Antrenor Marius Maier.

Foto, text: Gligor UDREA

[nggallery id=6328]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea