Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 4-a, Sportul Petrești a 7-a victorie la rând! Energia Săsciori, prin dubla antrenorului Bogdan Borcea, a predat „lanterna roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportul Petrești a izbutit a 7-a victorie consecutivă, 3-2 (2-2), cu Viitorul Spicul Daia Română și s-a distanțat în ierarhie, după ce Voința Stremț a pierdut cu CIL Blaj, în „Mica Romă”, formația blăjeană urcând pe locul secund.

Energia Săsciori a predat „lanterna roșie”, după ce a câștigat acasă, dubla antrenorului Bogdan Borcea fiind decisivă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Rezultate:

*Navobi Cricău – Viitorul Vama Seacă 0-0

Remiză albă între echipe nou-venite în Liga a 4-a. Primul egal stagional pentru echipa din Cricău și primul egal extern al formației din Vama Seacă, ce are două egaluri la rând (etapa trecută, 1-1 acasă cu CS Zlatna).

*Sportul Petrești – Spicul Daia Română 3-2 (2-2)

Marcatori: P. Muntean (15, 30, ambele penalty),  G. Oltean (80), respectiv G. Scheau (19), V. Bișboacă (31) *În minutul 86, A. Cibu (Spicul) a fost eliminat.

Vizitatorii au rezistat cu brio în primele 45 de minute, în care au egalat în două rânduri, producând emoții primei clasate. Liderul a controlat însă cu autoritate actul secund, golul celei de-a 7-a victorii consecutive fiind înscris de rezerva G. Oltean, intrat de puține minute în teren.

*Energia Săsciori – Nicolae Linca Cergău 3-1 (2-1)

*Marcatori: B. Borcea (28, 46), Nazarie (26, penalty), respectiv N. Suciu (30).

Dubla antrenorului-jucător Bogdan Borcea a produs prima victorie a sezonului pentru Energia, care a reușit să predea și “lanterna roșie”, urcând pe locul al 11-lea, pe ultima poziție fiind acum Dacia Mihalț, echipa ce are cea mai slabă defensivă a eșalonului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea