Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: Ovidiu Jidveian a considerat corect să voteze alături de cei din opoziție. Sper să aibe bunul simț să își dea demisia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a vorbit, vineri în cadrul conferinței de presă, despre felul în care au votat consilierii locali ALDE aprobarea proiectului privind taxele de parcare din municipiul Alba Iulia.

În urmă cu aproximativ două luni, Ioan Lazăr a precizat că va purta discuții cu consilierii ALDE și le-a cerut să se opună și să nu voteze proiectul, iar dacă o vor face, se vor lua măsuri drastice.

„V-am promis că dacă cei doi consilieri ALDE nu vor reprezenta și nu vor vota în interesul cetățeanului în cosiliul local, voi lua măsuri drastice.

Domnul Jidveian a votat pro parcări, nu în intereseul cetățeanului. Dânsul a considerat și de această dată că este corect să voteze alături de cei din opoziție, să zic așa. Voi avea o discuție cu dânsul, după care vă voi spune ce am hotărât.

Sper să nu se ajungă la o excludere din partid și Jidveian să își dea demisia din Consiliul Local. Din ALDE, nu voi lua o hotărâre de unul singur, vom discuta în Birou să vedem ce facem.

Pot să vă mai spun Jidveian este invizibil, nu l-am mai văzut pe la partid, după ce și-a câștigat mandatul de consilier. Am avut una sau două discuții, dar sper aibă bunul simț să își dea demisia, să nu fim nevoiți să ne bălăcărim și să venim cu acuze”, a spus Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea