Ioan Lazăr, ALDE Alba: Ovidiu Jidveian a considerat corect să voteze alături de cei din opoziție. Sper să aibe bunul simț să își dea demisia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a vorbit, vineri în cadrul conferinței de presă, despre felul în care au votat consilierii locali ALDE aprobarea proiectului privind taxele de parcare din municipiul Alba Iulia.

În urmă cu aproximativ două luni, Ioan Lazăr a precizat că va purta discuții cu consilierii ALDE și le-a cerut să se opună și să nu voteze proiectul, iar dacă o vor face, se vor lua măsuri drastice.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„V-am promis că dacă cei doi consilieri ALDE nu vor reprezenta și nu vor vota în interesul cetățeanului în cosiliul local, voi lua măsuri drastice.

Domnul Jidveian a votat pro parcări, nu în intereseul cetățeanului. Dânsul a considerat și de această dată că este corect să voteze alături de cei din opoziție, să zic așa. Voi avea o discuție cu dânsul, după care vă voi spune ce am hotărât.

Sper să nu se ajungă la o excludere din partid și Jidveian să își dea demisia din Consiliul Local. Din ALDE, nu voi lua o hotărâre de unul singur, vom discuta în Birou să vedem ce facem.

Pot să vă mai spun Jidveian este invizibil, nu l-am mai văzut pe la partid, după ce și-a câștigat mandatul de consilier. Am avut una sau două discuții, dar sper aibă bunul simț să își dea demisia, să nu fim nevoiți să ne bălăcărim și să venim cu acuze”, a spus Ioan Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419