Interpretul de muzică populară Ionuț Fulea: La referendumul pentru redefinirea familiei votez ”Da”
Interpretul de muzică populară Ionuț Fulea a declarat că va vota ”Da” la referendumul pentru redefinirea familiei, fiind de părere că această consultare a cetățenilor va întări societatea românească și va stabili o direcție normală și sănătoasă.
Întrebat de ziarulunirea.ro dacă va merge la referendumul pentru redefinirea familiei, Ionuț Fulea a răspuns afirmativ, precizând că i se pare normal să-și exercite un drept pe care l-a câștigat.
”Totodată, este foarte important că trei milioane de concetățeni de-ai mei îmi cer să merg la vot și îmi cer să îmi exprim părerea în această speță. Mă refer la cele trei milioane de semnături care s-au strâns pentru a se realiza modificarea în Constituție, iar căsătoria să fie actul liber consimțit între un bărbat și o femeie, nu între soți”, a spus Ionuț Fulea.
Interpretul a adăugat că referendumul se justifică prin faptul că foarte mulți oameni au cerut această modificare a Constituției, iar aceștia au dreptul să decidă ce se întâmplă cu banii lor din taxe și impozite.
”Prin referendum certificăm o stare normală de fapt. Voi vota ”Da”. Nu am nimic împotriva persoanelor care au alte orientări, fie sexuale, religioase sau de altă natură. Toți avem un loc pe pământ și trebuie să trăim în unitate și să fim toleranți, dar asta este opțiunea mea la referendum”, a mai spus Ionuț Fulea.
Interpretul a adăugat, apoi, că știe de prevederea din codul civil care definește căsătoria ca fiind uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie, dar a subliniat că legile pot fi modificate, ușor, prin voința majorității parlamentare.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918 În dupa-amiaza de 23 noiembrie, în iarna anului 1918, pe Câmpia Libertăţii de la Blaj, un aparat de zbor pilotat de un erou trecut apoi în uitare şi […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 60 de minute
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii