Interpretul de muzică populară Ionuț Fulea: La referendumul pentru redefinirea familiei votez ”Da”

Interpretul de muzică populară Ionuț Fulea a declarat că va vota ”Da” la referendumul pentru redefinirea familiei, fiind de părere că această consultare a cetățenilor va întări societatea românească și va stabili o direcție normală și sănătoasă.

Întrebat de ziarulunirea.ro dacă va merge la referendumul pentru redefinirea familiei, Ionuț Fulea a răspuns afirmativ, precizând că i se pare normal să-și exercite un drept pe care l-a câștigat.

ELIT

”Totodată, este foarte important că trei milioane de concetățeni de-ai mei îmi cer să merg la vot și îmi cer să îmi exprim părerea în această speță. Mă refer la cele trei milioane de semnături care s-au strâns pentru a se realiza modificarea în Constituție, iar căsătoria să fie actul liber consimțit între un bărbat și o femeie, nu între soți”, a spus Ionuț Fulea.

Interpretul a adăugat că referendumul se justifică prin faptul că foarte mulți oameni au cerut această modificare a Constituției, iar aceștia au dreptul să decidă ce se întâmplă cu banii lor din taxe și impozite.

”Prin referendum certificăm o stare normală de fapt. Voi vota ”Da”. Nu am nimic împotriva persoanelor care au alte orientări, fie sexuale, religioase sau de altă natură. Toți avem un loc pe pământ și trebuie să trăim în unitate și să fim toleranți, dar asta este opțiunea mea la referendum”, a mai spus Ionuț Fulea.

Interpretul a adăugat, apoi, că știe de prevederea din codul civil care definește căsătoria ca fiind uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie, dar a subliniat că legile pot fi modificate, ușor, prin voința majorității parlamentare.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

3 Comentarii

1918 4 octombrie 2018 at 19:46

Bine domnule Fulea,sper ca la referendumul cu penalii sa pastrezi directia sanatoasa!

ciclop 4 octombrie 2018 at 20:28

da,i apoi o sa cante : „salalaila,salalaila, salalaila” , …. folclor nu gluma !!!!

H 4 octombrie 2018 at 21:22

Felicitari Ionut Fulea. Asteptam si alti artisti sa indemne la un vot pozitiv. Doamne ajuta-ne!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...