Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Interpretul de muzică populară Ionuț Fulea: La referendumul pentru redefinirea familiei votez ”Da”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Interpretul de muzică populară Ionuț Fulea a declarat că va vota ”Da” la referendumul pentru redefinirea familiei, fiind de părere că această consultare a cetățenilor va întări societatea românească și va stabili o direcție normală și sănătoasă.

Întrebat de ziarulunirea.ro dacă va merge la referendumul pentru redefinirea familiei, Ionuț Fulea a răspuns afirmativ, precizând că i se pare normal să-și exercite un drept pe care l-a câștigat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Totodată, este foarte important că trei milioane de concetățeni de-ai mei îmi cer să merg la vot și îmi cer să îmi exprim părerea în această speță. Mă refer la cele trei milioane de semnături care s-au strâns pentru a se realiza modificarea în Constituție, iar căsătoria să fie actul liber consimțit între un bărbat și o femeie, nu între soți”, a spus Ionuț Fulea.

Interpretul a adăugat că referendumul se justifică prin faptul că foarte mulți oameni au cerut această modificare a Constituției, iar aceștia au dreptul să decidă ce se întâmplă cu banii lor din taxe și impozite.

”Prin referendum certificăm o stare normală de fapt. Voi vota ”Da”. Nu am nimic împotriva persoanelor care au alte orientări, fie sexuale, religioase sau de altă natură. Toți avem un loc pe pământ și trebuie să trăim în unitate și să fim toleranți, dar asta este opțiunea mea la referendum”, a mai spus Ionuț Fulea.

Interpretul a adăugat, apoi, că știe de prevederea din codul civil care definește căsătoria ca fiind uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie, dar a subliniat că legile pot fi modificate, ușor, prin voința majorității parlamentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

MIERCUREA ALBĂ din Săptămâna Luminată, ziua în care bărbații se întorc să muncească la câmp

Cezar Lancrajan

Publicat

în

MIERCUREA ALBĂ din Săptămâna Luminată, ziua în care bărbații se întorc să muncească la câmp Miercurea din Săptămâna Luminată se mai numește și Sfânta Mercurie, ori „nunta șoarecilor”. Ziua cu „dezlegare la pește” în care porțile Raiului sunt deschise pentru sufletele păcătoşilor reţinute în iad. Femeile nu ai voie să muncească astăzi fiindcă aduc rozătoarele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea