Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Fiul primarului din Zlatna, motociclistul Răzvan Ponoran, implicat într-un grav accident: Sunt norocos ca am scăpat cu viață/ Căzătura a fost filmată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fiul primarului din Zlatna, Răzvan Ponoran, a fost implicat duminică într-un grav accident de motocicletă, la cursa la care a participat, fiind inconștient câteva minute după o căzătură puternică, însă acum este în stare stabilă la Spitalul Floreasca din București.

YouTube video

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Răzvan a povestit, miercuri, pe Facebook, că nu s-a terminat tocmai bine pentru el cursa de duminică.

”O mica neatenție la start, fiind distras de mica greseala a lui Cazacu Catalin, m-a facut sa pierd niste poziții serioase si a trebuit să recuperez. Am făcut o cursa frumoasa, cu cap, pana in ultimul tur cand încercam sa ma apar pe „melc”.

O trasa gresita, poate si pe fondul oboselii, încercând să închid repede, am iesit larg si l-am invitat pe pe Alexandru Szekely la atac. Nu am reusit sa deschid gazul suficient de repede si nu am anticipat un contact care m-a costat o cazatura serioasă cu mari pagube la umărul meu si la motocicleta.

Pana la urma sa nu uitam ca este un sport bărbătesc, Alex a fost mai hotarat, am lasat garda jos si am luat un mic KO(nu-mi amintesc nimic de la cazatura pana m-au urcat in salvare).? Sunt optimist si ma gandesc ca oricand putea fi mai grav si sunt norocos ca am scapat cu viata.??”, a scris Răzvan Ponoran.

De asemenea, pilotul i-a mulțumit și soției sale pentru că înțelege cât este de importantă această pasiune pentru el.

”Multumesc din suflet scumpa mea Andreea Ponoran, ca ma iubesti, esti alaturi de mine, m-ai sustinut mereu indiferent de rezultat, înțelegi cat de importanta este aceasta pasiune pentru mine si ma accepti cu ea cu tot.❤

Sunt, sincer, cel mai norocos „pilot” din lume! Multumesc din suflet echipei, mecanicilor si sponsorilor. A fost un weekend plin de satisfacții in care am mers bine din antrenamente pana cu câteva secunde înainte de finish. E dureros dar ne revenim! Felicitări tuturor, sper sa-mi revin cat mai repede si sa ne revedem la start sănătoși!”, a mai scris Ponoran.

[nggallery id=6230]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea