Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, LIVE-SCOR, ACS Dumbrăvița – Industria Galda 2-1 (0-1), amfitrionii au întors scorul, prin două rezerve!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos nu se regăsește în startul acestui sezon, elevii lui Paul Ciucă suferind o nouă înfrângere, la Dumbrăvița, scor 1-2 (1-0), partidă în care au condus la pauză, dar au sfârșit învinși de golurile a două rezerve, Nanu și Centea.

Cioară (7) a deschis scorul și găldenii se aflat în avantaj la mijlocul întâlnirii însă au pierdut totul în actul secund, când nou-intrații în echipa lui Bălu, Nanu (67, penalty) și Centea (74) au întors scorul.

Industria continuă seria dezamăgitoare, cu o singură victorie în șase etape scurse, clasându-se pe antepenultima poziție din clasamentul Seriei a 4-a.

Găldenii au plecat fără puncte din Banat, după o primă repriză dominată. Baghiu (10) putea face 2-0, însă șutul său, din unghi a fost respins cu piciorul de Mikloș, iar Puha (la primul meci ca titular, înlocuit în actul secund de ex-uniristul Adam, la debut) s-a împiedicat în balon. Și Al. Costea (21) a avut o acțiune notabilă, însă a tras peste transversală.

În actul secund, găldenii au parte de același scenariu ca și în jocul cu liderul, din etapa trecută, cu penalty acordat oponenților la o eroare a portarului, atunci Lepădat, acum Iancău. După egalare, Cioară (71) a fost blocat de un fundaș în situație favorabilă, balonul fiind deviat în bara laterală, iar reduta s-a prăbușit la un deviere norocoasă, Zeița Fortuna trecând de partea nou-promovată.

*Paul Ciucă: „La omul sărac, nici boii nu trag”

Meci bun făcut de noi, conducem, ratăm o ocazie, unu la unu cu portarul, lovim bara, apoi producem un unsprezece metri la o mare naivitate și, ca și cum nu era destul, o deviere norocoasă duce scorul la 2-1. Ne întoarcem acasă cu mâna goală și întărim zicala <la omul sărac, nici boii nu trag>„, este mesajul transmis de antrenorul Paul Ciucă.

Echipa lui Sorin Bălu are, cu excepția acelui 2-7 de la Lipova, un parcurs remarcabil, anunțându-se o forță a seriei vestice, CS Ocna Mureș simțind aceasta pe propria piele în urmă cu trei săptămâni, un 1-7 umilitor.

*0-1, MIN. 7: CIOARĂ a deschis scorul cu capul, confirmând forma excelentă din această toamnă, după un balon respins de portar la șutul lui Boancă.

*1-1, MIN. 67: NANU a transformat un penalty, făcut de Iancău, o eroare  portarului, ce l-a busculat pe Silaghi, aflat în luptă pentru balon cu Haiduc.

*2-1, MIN. 74: după o acțiune inițiată de fostul cugirean M. Udrea, CENTEA a înscris cu un șut deviat din afara careului, deviat de un jucător advers.

De parcă nu i-ar fi fost de ajuns această zestre sărăcăcioasă, antrenorul Paul Ciucă se confruntă și cu o adevărată criză de efectiv înaintea deplasării în Banat: Frențiu – accidentat,  Gergely (răcit), Apetri (la serviciu), Puha (la serviciu, încearcă să se învoiască).

Echipe de start:

ACS Dumbrăvița: R. Mikloș – Ștefan, Telescu, Podină, Liuba, Stancu, Briciu, R. Rus, D. Casian, Bîrză, Silaghi Perjă; rezervă Ureche, Soare, M. Udrea, Jinga, Centea, Nanu, Pecarov. Antrenor Sorin Bălu.

Industria: Iancău – Schiau, Haiduc, S. Fulea, Boancă – D. Lupșan –  Baghiu, Puha (71, Adam), Al. Costea, Cernea/ cpt (46, M. Cristea; 71, R. Moga) – Cioară (85, Bedelean); rezerve Lepădat  – R. Trif,  D. Stoia. Antrenor Paul Ciucă.

Arbitri: C. Lazăr (Mediaș), I. Humita (Armeniș), Alina Voaideș (Sibiu) Observatori S. Mocanu, V. Rad (Arad)

Foto-text: Gligor UDREA

[nggallery id=6198]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea