Ziarul Unirea

FOTO, LIVE-SCOR, ACS Dumbrăvița – Industria Galda 2-1 (0-1), amfitrionii au întors scorul, prin două rezerve!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Industria Galda de Jos nu se regăsește în startul acestui sezon, elevii lui Paul Ciucă suferind o nouă înfrângere, la Dumbrăvița, scor 1-2 (1-0), partidă în care au condus la pauză, dar au sfârșit învinși de golurile a două rezerve, Nanu și Centea.

Cioară (7) a deschis scorul și găldenii se aflat în avantaj la mijlocul întâlnirii însă au pierdut totul în actul secund, când nou-intrații în echipa lui Bălu, Nanu (67, penalty) și Centea (74) au întors scorul.

ELIT

Industria continuă seria dezamăgitoare, cu o singură victorie în șase etape scurse, clasându-se pe antepenultima poziție din clasamentul Seriei a 4-a.

Găldenii au plecat fără puncte din Banat, după o primă repriză dominată. Baghiu (10) putea face 2-0, însă șutul său, din unghi a fost respins cu piciorul de Mikloș, iar Puha (la primul meci ca titular, înlocuit în actul secund de ex-uniristul Adam, la debut) s-a împiedicat în balon. Și Al. Costea (21) a avut o acțiune notabilă, însă a tras peste transversală.

În actul secund, găldenii au parte de același scenariu ca și în jocul cu liderul, din etapa trecută, cu penalty acordat oponenților la o eroare a portarului, atunci Lepădat, acum Iancău. După egalare, Cioară (71) a fost blocat de un fundaș în situație favorabilă, balonul fiind deviat în bara laterală, iar reduta s-a prăbușit la un deviere norocoasă, Zeița Fortuna trecând de partea nou-promovată.

*Paul Ciucă: „La omul sărac, nici boii nu trag”

Meci bun făcut de noi, conducem, ratăm o ocazie, unu la unu cu portarul, lovim bara, apoi producem un unsprezece metri la o mare naivitate și, ca și cum nu era destul, o deviere norocoasă duce scorul la 2-1. Ne întoarcem acasă cu mâna goală și întărim zicala <la omul sărac, nici boii nu trag>„, este mesajul transmis de antrenorul Paul Ciucă.

Echipa lui Sorin Bălu are, cu excepția acelui 2-7 de la Lipova, un parcurs remarcabil, anunțându-se o forță a seriei vestice, CS Ocna Mureș simțind aceasta pe propria piele în urmă cu trei săptămâni, un 1-7 umilitor.

*0-1, MIN. 7: CIOARĂ a deschis scorul cu capul, confirmând forma excelentă din această toamnă, după un balon respins de portar la șutul lui Boancă.

*1-1, MIN. 67: NANU a transformat un penalty, făcut de Iancău, o eroare  portarului, ce l-a busculat pe Silaghi, aflat în luptă pentru balon cu Haiduc.

*2-1, MIN. 74: după o acțiune inițiată de fostul cugirean M. Udrea, CENTEA a înscris cu un șut deviat din afara careului, deviat de un jucător advers.

De parcă nu i-ar fi fost de ajuns această zestre sărăcăcioasă, antrenorul Paul Ciucă se confruntă și cu o adevărată criză de efectiv înaintea deplasării în Banat: Frențiu – accidentat,  Gergely (răcit), Apetri (la serviciu), Puha (la serviciu, încearcă să se învoiască).

Echipe de start:

ACS Dumbrăvița: R. Mikloș – Ștefan, Telescu, Podină, Liuba, Stancu, Briciu, R. Rus, D. Casian, Bîrză, Silaghi Perjă; rezervă Ureche, Soare, M. Udrea, Jinga, Centea, Nanu, Pecarov. Antrenor Sorin Bălu.

Industria: Iancău – Schiau, Haiduc, S. Fulea, Boancă – D. Lupșan –  Baghiu, Puha (71, Adam), Al. Costea, Cernea/ cpt (46, M. Cristea; 71, R. Moga) – Cioară (85, Bedelean); rezerve Lepădat  – R. Trif,  D. Stoia. Antrenor Paul Ciucă.

Arbitri: C. Lazăr (Mediaș), I. Humita (Armeniș), Alina Voaideș (Sibiu) Observatori S. Mocanu, V. Rad (Arad)

Foto-text: Gligor UDREA

Dan HENEGAR

Te-ar putea interesa și:

După un an 2020 în “alb” și “negru”, Daniel Nicula vrea să plece de la Gaz Metan Mediaș pentru a juca mai mult

Pentru Daniel Nicula, puștiul minune crescut la Așezământul Social “Sf. Ghelasie” din Stremț, anul 2020 a fost unul cu lumini… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Industria Galda de Jos – șanse minime de a primi finanțare de la consilierii locali în acest an | Divizionara terță, foarte aproape de abandonul competițional, după aproape 7 ani!

Se prefigurează o iarnă amară pentru Industria Galda de Jos! Conform unor informații neoficiale deocamdată, aleșii locali nu intenționează să… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Alex Bublea, campion mondial de muay thay, seminar astăzi, la Alba Iulia, în organizrea Revolution Academy Alba

Astăzi, cu începere de la ora 19.00, în aer liber, la Terenul Sintetic “Fair Play” din curtea Colegiului Național “Horea,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Unirea Alba Iulia – o primăvară a reconstrucției | “Alb-negrii” își creionează strategia la începutul săptămânii viitoare

Unirea Alba Iulia iernează pe poziția a 6-a a Seriei a 9-a, după un parcurs considerat nesatisfăcător de către oficialii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Ovidiu Pănăzan (powerlifting), pentru al șaselea an consecutiv desemnat cel mai bun antrenor din Alba la secțiunea sporturi neolimpice

Gala Sportului Județean 2020, una derulată doar în mediul online, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, i-a adus… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro