Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-SCOR, ACS Dumbrăvița – Industria Galda 2-1 (0-1), amfitrionii au întors scorul, prin două rezerve!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos nu se regăsește în startul acestui sezon, elevii lui Paul Ciucă suferind o nouă înfrângere, la Dumbrăvița, scor 1-2 (1-0), partidă în care au condus la pauză, dar au sfârșit învinși de golurile a două rezerve, Nanu și Centea.

Cioară (7) a deschis scorul și găldenii se aflat în avantaj la mijlocul întâlnirii însă au pierdut totul în actul secund, când nou-intrații în echipa lui Bălu, Nanu (67, penalty) și Centea (74) au întors scorul.

Industria continuă seria dezamăgitoare, cu o singură victorie în șase etape scurse, clasându-se pe antepenultima poziție din clasamentul Seriei a 4-a.

Găldenii au plecat fără puncte din Banat, după o primă repriză dominată. Baghiu (10) putea face 2-0, însă șutul său, din unghi a fost respins cu piciorul de Mikloș, iar Puha (la primul meci ca titular, înlocuit în actul secund de ex-uniristul Adam, la debut) s-a împiedicat în balon. Și Al. Costea (21) a avut o acțiune notabilă, însă a tras peste transversală.

În actul secund, găldenii au parte de același scenariu ca și în jocul cu liderul, din etapa trecută, cu penalty acordat oponenților la o eroare a portarului, atunci Lepădat, acum Iancău. După egalare, Cioară (71) a fost blocat de un fundaș în situație favorabilă, balonul fiind deviat în bara laterală, iar reduta s-a prăbușit la un deviere norocoasă, Zeița Fortuna trecând de partea nou-promovată.

*Paul Ciucă: „La omul sărac, nici boii nu trag”

Meci bun făcut de noi, conducem, ratăm o ocazie, unu la unu cu portarul, lovim bara, apoi producem un unsprezece metri la o mare naivitate și, ca și cum nu era destul, o deviere norocoasă duce scorul la 2-1. Ne întoarcem acasă cu mâna goală și întărim zicala <la omul sărac, nici boii nu trag>„, este mesajul transmis de antrenorul Paul Ciucă.

Echipa lui Sorin Bălu are, cu excepția acelui 2-7 de la Lipova, un parcurs remarcabil, anunțându-se o forță a seriei vestice, CS Ocna Mureș simțind aceasta pe propria piele în urmă cu trei săptămâni, un 1-7 umilitor.

*0-1, MIN. 7: CIOARĂ a deschis scorul cu capul, confirmând forma excelentă din această toamnă, după un balon respins de portar la șutul lui Boancă.

*1-1, MIN. 67: NANU a transformat un penalty, făcut de Iancău, o eroare  portarului, ce l-a busculat pe Silaghi, aflat în luptă pentru balon cu Haiduc.

*2-1, MIN. 74: după o acțiune inițiată de fostul cugirean M. Udrea, CENTEA a înscris cu un șut deviat din afara careului, deviat de un jucător advers.

De parcă nu i-ar fi fost de ajuns această zestre sărăcăcioasă, antrenorul Paul Ciucă se confruntă și cu o adevărată criză de efectiv înaintea deplasării în Banat: Frențiu – accidentat,  Gergely (răcit), Apetri (la serviciu), Puha (la serviciu, încearcă să se învoiască).

Echipe de start:

ACS Dumbrăvița: R. Mikloș – Ștefan, Telescu, Podină, Liuba, Stancu, Briciu, R. Rus, D. Casian, Bîrză, Silaghi Perjă; rezervă Ureche, Soare, M. Udrea, Jinga, Centea, Nanu, Pecarov. Antrenor Sorin Bălu.

Industria: Iancău – Schiau, Haiduc, S. Fulea, Boancă – D. Lupșan –  Baghiu, Puha (71, Adam), Al. Costea, Cernea/ cpt (46, M. Cristea; 71, R. Moga) – Cioară (85, Bedelean); rezerve Lepădat  – R. Trif,  D. Stoia. Antrenor Paul Ciucă.

Arbitri: C. Lazăr (Mediaș), I. Humita (Armeniș), Alina Voaideș (Sibiu) Observatori S. Mocanu, V. Rad (Arad)

Foto-text: Gligor UDREA

[nggallery id=6198]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea