Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Membri ALDE și TLDE Alba, la acțiunea de ecologizare din Alba Iulia, cu ocazia campaniei ”Let`s do it, Romania”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un grup de membri ALDE și TLDE Alba au participat, sâmbătă, la acțiunea de ecologizare din cartierul albaiulian ”Lumea Nouă”, cu ocazia campaniei ”Let`s do it, Romania”.

De asemenea,  peste 5.000 de membri TLDE din întreaga ţară s-au mobiliza din dorinţa de implicare socială, pentru o zi de curățenie națională, cu speranţa de a pune umărul la o schimbare reală de comportament a populaţiei faţă de resurse şi faţă de deşeurile generate, se arată într-un comunicat de presă trimis de TLDE Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”O societate sănătoasă este o societate care se construiește într-un mediu înconjurător curat și sănătos, iar protecția mediului înconjurător constituie o prioritate pentru noi, care vizează în mod direct condițiile de viață și sănătate a populației, realizarea intereselor social-economice, precum și capacitatea de dezvoltare durabilă a societăților pe viitor.

Credem în implicarea tinerilor în societate, acesta fiind principiul de bază al proiectului TLDE „România construita de tineri”, la construcţia căruia am mai pus azi o cărămidă prin implicarea tinerilor din toate organizaţiile din ţară în acţiunea naţională de ecologizare”, se arată în comunicat.

[nggallery id=6121]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Din 7 mai, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, din incinta SJU Alba Iulia: Cum se fac programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din 7 mai, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, din incinta SJU Alba Iulia: Cum se fac programări Începând de marți, 7 mai 2024, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, proaspăt amenajat, din incinta Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Astfel, ambulatoriul de pe strada Mușețelului, nr. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea