Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a, CS Zlatna – Viitorul Sîntimbru 2-1 (2-1)! Oficialii oaspeților amenință cu retragerea din campionat, după un nou episod cu centralul Mihai Domșa!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În prologul rundei a 4-a din Liga a 4-a, pe Ampoi, în nocturnă, CS Zlatna – Viitorul Sîntimbru scor 2-1 (2-1).

Aurarii au repurtat a doua victorie la rând, determinant fiind atacantul Alin Câmpean, ce și-a trecut în cont o dublă, punctând în minutele 15, din penalty și 45. Al. Stan (25) a egalat în minutul 25, tot din lovitură de pedeapsă. Scorul a fost stabilit în primul mitan, când centralul M. Domșa (Aiud) a dictat două lovituri de la 11 metri.

*Adrian Hulea: „Ne merităm soarta! Nu am dormit toată noaptea de nervi”

O să mă retrag din campionat, dacă voi fi suspendat eu și portarul Pascu. După joc am avut avut o discuție cu Mihai Domșa spunându-i că „ar trebui să îi fie rușine pentru că am venit 80 de kilometri la meci pentru a-și bate joc de noi!” O nesimțire, în raport a scris că l-am înjurat și l-am scuipat, o minciună. M-am enervat, am luat legitimațiile și am plecat fără a semna raportul. Păcat de arbitrajul asistenților. Ne merităm soarta, nu am dormit toată noaptea de nervi, nu se poate așa ceva!”, s-a revoltat Adrian Hulea, trecut ca antrenor pe banca oaspeților.

Program: sâmbătă, 15 septembrie 2018, ora 11.00: Metalu Aiud – Energia Săsciori; ora 17.00: Voința Stremț – Nicolae Linca Cergău, *duminică, 16 septembrie 2018, ora 11.00: FC Micești – Sportul Petrești, Dacia Mihalț – CIL Blaj, ora 17.00: Navobi Cricău – Spicul Daia Română, Viitorul Vama Seacă – Olimpia Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii de la LPS Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii 10 și 11 ai În ultimele două săptămâni înotătorii de la LPS Alba, la categoriile copii 10 si 11 ani, calificati la etapele finale ale Campionatelor Naționale, au luat startul în competițiile dedicate categoriei lor de vârstă. În bazinul din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea