Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, ora 17.00, Metalurgistul Cugir – Millenium Giarmata | Victoria, obligatorie de… “Toamna Cugireană”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partida de mâine de la ora 17.00, de pe “Arena Cugir” (cu o nouă tabelă electronică în dotare!), dintre Metalurgistul și Millenium Giarmata, contând pentru runda a 4-a a Seriei a 4-a, are conotații aparte, date de faptul că în localitatea de sub Drăgana se desfășoară în acest weekend a 21-a ediție a festivalului “Toamna Cugireană”, în fapt zilele orașului.

Și din acest punct de vedere, “roș-albaștrii”, clasați pe poziția a 6-a (5 puncte), sunt obligați să învingă la a doua reprezentație internă a stagiunii, împotriva bănățenilor poziționați pe locul 12 (3 puncte, victorie la Deva), cei care în precedenta rundă au pierdut acată, categoric, scor 1-4, cu Unirea Alba Iulia, adversarul cugirenilor în etapa ce urmează, în derby-ul județean de pe “Cetate”, de săptămâna viitoare. Metalurgistul vine după egalul dramatic de lângă furnale, în care a egalat în prelungiri prin Șaucă și este favorita incontestabilă a întâlnirii. Vor absenta Cercel – suspendat, G. Goronea, Șt. Radu și Vărărean – accidentați, urmând, în schimb să reintre N. Bănică și Făgărășanu, reveniți după suspendarea de trei meciuri, dictată în urma jocului cu cântec de la Chișineu Criș! “Avem nevoie de concentrare și seriozitate într-o confruntare cu o echipă tânără, imprevizibilă, de elan, ce evoluează fără presiune. Trebuie să câștigăm, pentru oraș, pentru suporteri și pentru noi, antrenori și jucători”, a transmis antrenorul Călin Moldovan. Amfitrionii suflă și-n iaurt înaintea acestei dispute, amintindu-și episodul de acum trei ani, când tot de “Toamna Cugireană”, Millenium Giarmata a reușit marea surpriză la Cugir, o remiză, 2-2, revenind de la 0-2 în actul secund!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea