Rămâi conectat

Sport

Vineri, ora 17.00, Metalurgistul Cugir – Millenium Giarmata | Victoria, obligatorie de… “Toamna Cugireană”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partida de mâine de la ora 17.00, de pe “Arena Cugir” (cu o nouă tabelă electronică în dotare!), dintre Metalurgistul și Millenium Giarmata, contând pentru runda a 4-a a Seriei a 4-a, are conotații aparte, date de faptul că în localitatea de sub Drăgana se desfășoară în acest weekend a 21-a ediție a festivalului “Toamna Cugireană”, în fapt zilele orașului.

Și din acest punct de vedere, “roș-albaștrii”, clasați pe poziția a 6-a (5 puncte), sunt obligați să învingă la a doua reprezentație internă a stagiunii, împotriva bănățenilor poziționați pe locul 12 (3 puncte, victorie la Deva), cei care în precedenta rundă au pierdut acată, categoric, scor 1-4, cu Unirea Alba Iulia, adversarul cugirenilor în etapa ce urmează, în derby-ul județean de pe “Cetate”, de săptămâna viitoare. Metalurgistul vine după egalul dramatic de lângă furnale, în care a egalat în prelungiri prin Șaucă și este favorita incontestabilă a întâlnirii. Vor absenta Cercel – suspendat, G. Goronea, Șt. Radu și Vărărean – accidentați, urmând, în schimb să reintre N. Bănică și Făgărășanu, reveniți după suspendarea de trei meciuri, dictată în urma jocului cu cântec de la Chișineu Criș! “Avem nevoie de concentrare și seriozitate într-o confruntare cu o echipă tânără, imprevizibilă, de elan, ce evoluează fără presiune. Trebuie să câștigăm, pentru oraș, pentru suporteri și pentru noi, antrenori și jucători”, a transmis antrenorul Călin Moldovan. Amfitrionii suflă și-n iaurt înaintea acestei dispute, amintindu-și episodul de acum trei ani, când tot de “Toamna Cugireană”, Millenium Giarmata a reușit marea surpriză la Cugir, o remiză, 2-2, revenind de la 0-2 în actul secund!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea