Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mircea Hava: Dacă fiecare școală din România ar fi ca HCC-ul am avea viitorul și traiul pe care ni le dorim

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat, luni, la deschiderea anului școlar la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” că dacă fiecare școală ar fi la fel ca la cea la care a fost prezent, nu ne-am mai pune problema ce va fi mâine cu România, iar fiecare am avea traiul pe care ni-l dorim.

”Dacă fiecare școală din România ar fi ca HCC-ul sunt sigur că nu ne-am mai pune problema ce va fi mâine cu România. Am avea viitorul acela pe care ni-l dorim cu toții și traiul pe care ni-l dorim cu toții, pentru asta vă felicit din suflet, și atât timp cât stau cu voi să știți că sunt prietenul vostru mai mare”, a spus Hava, la finalul discursului.

La festivitatea de deschidere a participat și președintele României, Klaus Iohannis.

”Domnule președinte sunt mândru și emoționat că sunteți aici, la Alba Iulia, într-un an special. Mă bucur și știu lucrul acesta pentru că nu e pentru prima dată când vorbesc cu domnul președinte. Pentru dumneavoastră acest an nu înseamnă 1-12-20-18. Pentru dvs. înseamnă anul și locul, cum înseamnă pentru toți românii, de unde a început să ticăie ceasul României”, a mai spus Hava.

Primarul din Alba Iulia a amintit că multe școli din municipiu au cataloage electronice, astfel încât părinții au acces la situația școlară a elevilor.

”Sunt sigur, că voi, dragi elevi, nu sunteți supărați pe mine că aveți toți catalogul electronic. Să fiți supărați pe cei care o să vă certe, nu pe mine. Eu am făcut un lucru pe care trebuie să-l facem, și nu doar pentru școala voastră, ci pentru toate școlile, de a face ceea ce este modern (…) Nu am făcut-o nici pentru mine, nici pentru profesori, ci pentru voi. Peste un timp o să spuneți că e ok, chiar dacă seamănă cu Big Brother”, a mai spus Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea