Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava: Dacă fiecare școală din România ar fi ca HCC-ul am avea viitorul și traiul pe care ni le dorim

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat, luni, la deschiderea anului școlar la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” că dacă fiecare școală ar fi la fel ca la cea la care a fost prezent, nu ne-am mai pune problema ce va fi mâine cu România, iar fiecare am avea traiul pe care ni-l dorim.

”Dacă fiecare școală din România ar fi ca HCC-ul sunt sigur că nu ne-am mai pune problema ce va fi mâine cu România. Am avea viitorul acela pe care ni-l dorim cu toții și traiul pe care ni-l dorim cu toții, pentru asta vă felicit din suflet, și atât timp cât stau cu voi să știți că sunt prietenul vostru mai mare”, a spus Hava, la finalul discursului.

La festivitatea de deschidere a participat și președintele României, Klaus Iohannis.

”Domnule președinte sunt mândru și emoționat că sunteți aici, la Alba Iulia, într-un an special. Mă bucur și știu lucrul acesta pentru că nu e pentru prima dată când vorbesc cu domnul președinte. Pentru dumneavoastră acest an nu înseamnă 1-12-20-18. Pentru dvs. înseamnă anul și locul, cum înseamnă pentru toți românii, de unde a început să ticăie ceasul României”, a mai spus Hava.

Primarul din Alba Iulia a amintit că multe școli din municipiu au cataloage electronice, astfel încât părinții au acces la situația școlară a elevilor.

”Sunt sigur, că voi, dragi elevi, nu sunteți supărați pe mine că aveți toți catalogul electronic. Să fiți supărați pe cei care o să vă certe, nu pe mine. Eu am făcut un lucru pe care trebuie să-l facem, și nu doar pentru școala voastră, ci pentru toate școlile, de a face ceea ce este modern (…) Nu am făcut-o nici pentru mine, nici pentru profesori, ci pentru voi. Peste un timp o să spuneți că e ok, chiar dacă seamănă cu Big Brother”, a mai spus Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea