// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mircea Hava: Dacă fiecare școală din România ar fi ca HCC-ul am avea viitorul și traiul pe care ni le dorim

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat, luni, la deschiderea anului școlar la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” că dacă fiecare școală ar fi la fel ca la cea la care a fost prezent, nu ne-am mai pune problema ce va fi mâine cu România, iar fiecare am avea traiul pe care ni-l dorim.

”Dacă fiecare școală din România ar fi ca HCC-ul sunt sigur că nu ne-am mai pune problema ce va fi mâine cu România. Am avea viitorul acela pe care ni-l dorim cu toții și traiul pe care ni-l dorim cu toții, pentru asta vă felicit din suflet, și atât timp cât stau cu voi să știți că sunt prietenul vostru mai mare”, a spus Hava, la finalul discursului.

La festivitatea de deschidere a participat și președintele României, Klaus Iohannis.

”Domnule președinte sunt mândru și emoționat că sunteți aici, la Alba Iulia, într-un an special. Mă bucur și știu lucrul acesta pentru că nu e pentru prima dată când vorbesc cu domnul președinte. Pentru dumneavoastră acest an nu înseamnă 1-12-20-18. Pentru dvs. înseamnă anul și locul, cum înseamnă pentru toți românii, de unde a început să ticăie ceasul României”, a mai spus Hava.

Primarul din Alba Iulia a amintit că multe școli din municipiu au cataloage electronice, astfel încât părinții au acces la situația școlară a elevilor.

”Sunt sigur, că voi, dragi elevi, nu sunteți supărați pe mine că aveți toți catalogul electronic. Să fiți supărați pe cei care o să vă certe, nu pe mine. Eu am făcut un lucru pe care trebuie să-l facem, și nu doar pentru școala voastră, ci pentru toate școlile, de a face ceea ce este modern (…) Nu am făcut-o nici pentru mine, nici pentru profesori, ci pentru voi. Peste un timp o să spuneți că e ok, chiar dacă seamănă cu Big Brother”, a mai spus Hava.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Răspunsuri la Mircea Hava: Dacă fiecare școală din România ar fi ca HCC-ul am avea viitorul și traiul pe care ni le dorim

 1. mihai 10.09.2018 la 16:39

  “Dacă fiecare școală din România ar fi ca HCC-ul sunt sigur că nu ne-am mai pune problema ce va fi mâine cu România.”
  Atunci nu ati mai avea ce sa conduceti,nici PSD-ul,nici PNL-ul,ca nu ar mai fi prosti sa va voteze.

 2. Un cetatean 10.09.2018 la 16:47

  Ar trebui sa-ti fieRUSINE bai primare… Mai sunt si alte licee OK in Alba Iulia, dar probabil ca nu au directori PEDELISTI asa ca CERBU „nemuritor” de la HCC…

 3. Manuela 11.09.2018 la 8:17

  Hava, Iohannis și Cerbu – un trio de neînvins. De Oameni ca ei avem nevoie la conducerea țării.

 4. Andrei Dorin 11.09.2018 la 14:27

  De Liceul Militar nu spuneti nimic?!

 5. mike 11.09.2018 la 19:22

  BLA- BLA- BLA-E usor a scrie versuri cind nimic nu ai a spune — E fain sa ai scoli care scot oameni educati dar—- unde vor merge sa lucreze cind statul nu le creaza conditii?? –uzinele ,fabricile = darimaturi– cind bruma de industrie nou nascuta e majoritar straina, cind pamintul arabil –vindut strainilor — a mai ramas o nadejde — calea emigrarii- deci se cheltuie bani pentru educatie ca altii straini sa beneficieze — Deci ocupativa de a reivigora industria autohtona – creati locuri de munca –AICI- in RO apoi gargariti de bine scolile — I-mi stergeti mesajul ??

 6. ion 13.09.2018 la 23:00

  mama ce discurs a tinut acest primaras,ore chiar el a inventat catalogul electronic?oare?de ce nu se sesizeaza nimeni despre angajarile din primaria Alba Iulia?