Mircea Hava: Dacă fiecare școală din România ar fi ca HCC-ul am avea viitorul și traiul pe care ni le dorim

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat, luni, la deschiderea anului școlar la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” că dacă fiecare școală ar fi la fel ca la cea la care a fost prezent, nu ne-am mai pune problema ce va fi mâine cu România, iar fiecare am avea traiul pe care ni-l dorim.

”Dacă fiecare școală din România ar fi ca HCC-ul sunt sigur că nu ne-am mai pune problema ce va fi mâine cu România. Am avea viitorul acela pe care ni-l dorim cu toții și traiul pe care ni-l dorim cu toții, pentru asta vă felicit din suflet, și atât timp cât stau cu voi să știți că sunt prietenul vostru mai mare”, a spus Hava, la finalul discursului.

La festivitatea de deschidere a participat și președintele României, Klaus Iohannis.

”Domnule președinte sunt mândru și emoționat că sunteți aici, la Alba Iulia, într-un an special. Mă bucur și știu lucrul acesta pentru că nu e pentru prima dată când vorbesc cu domnul președinte. Pentru dumneavoastră acest an nu înseamnă 1-12-20-18. Pentru dvs. înseamnă anul și locul, cum înseamnă pentru toți românii, de unde a început să ticăie ceasul României”, a mai spus Hava.

Primarul din Alba Iulia a amintit că multe școli din municipiu au cataloage electronice, astfel încât părinții au acces la situația școlară a elevilor.

”Sunt sigur, că voi, dragi elevi, nu sunteți supărați pe mine că aveți toți catalogul electronic. Să fiți supărați pe cei care o să vă certe, nu pe mine. Eu am făcut un lucru pe care trebuie să-l facem, și nu doar pentru școala voastră, ci pentru toate școlile, de a face ceea ce este modern (…) Nu am făcut-o nici pentru mine, nici pentru profesori, ci pentru voi. Peste un timp o să spuneți că e ok, chiar dacă seamănă cu Big Brother”, a mai spus Hava.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

mihai 10 septembrie 2018 at 16:39

„Dacă fiecare școală din România ar fi ca HCC-ul sunt sigur că nu ne-am mai pune problema ce va fi mâine cu România.”
Atunci nu ati mai avea ce sa conduceti,nici PSD-ul,nici PNL-ul,ca nu ar mai fi prosti sa va voteze.

Un cetatean 10 septembrie 2018 at 16:47

Ar trebui sa-ti fieRUSINE bai primare… Mai sunt si alte licee OK in Alba Iulia, dar probabil ca nu au directori PEDELISTI asa ca CERBU „nemuritor” de la HCC…

Manuela 11 septembrie 2018 at 8:17

Hava, Iohannis și Cerbu – un trio de neînvins. De Oameni ca ei avem nevoie la conducerea țării.

Andrei Dorin 11 septembrie 2018 at 14:27

De Liceul Militar nu spuneti nimic?!

mike 11 septembrie 2018 at 19:22

BLA- BLA- BLA-E usor a scrie versuri cind nimic nu ai a spune — E fain sa ai scoli care scot oameni educati dar—- unde vor merge sa lucreze cind statul nu le creaza conditii?? –uzinele ,fabricile = darimaturi– cind bruma de industrie nou nascuta e majoritar straina, cind pamintul arabil –vindut strainilor — a mai ramas o nadejde — calea emigrarii- deci se cheltuie bani pentru educatie ca altii straini sa beneficieze — Deci ocupativa de a reivigora industria autohtona – creati locuri de munca –AICI- in RO apoi gargariti de bine scolile — I-mi stergeti mesajul ??

ion 13 septembrie 2018 at 23:00

mama ce discurs a tinut acest primaras,ore chiar el a inventat catalogul electronic?oare?de ce nu se sesizeaza nimeni despre angajarile din primaria Alba Iulia?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...