Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Unirea Alba Iulia, 2-0 cu Gaz Metan Mediaș (dublă Selagea), după 2-6 la Ocna Mureș!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După acel 2-6 de la Ocna Mureș, trupa condusă de Bicheși a învins într-un meci amical, pe „Sparta”, pe prim-divizionara Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, goluri marcate de căpitanul Selagea în minutele 69 (din lovitură liberă) și 72 (scăpat singur după o deviere Captiu), partida desfășurându-se sub forma a trei reprize a câte 30 de minute.

Trecerea, în jocuri de verificare, de la Liga a IV-a la Liga 1, a fost una prolifică pentru „alb-negri”, ce au etalat o prestație superioară comparativ cu jocul cu CS Ocna Mureș, dar trebuie spus că antrenorul Mihai Teja, ce a debutat pe banca „găzarilor” a mizat pe o formulă experimentală, alcătuită din jucători Under 19, fotbaliști aflați în probe, alături de R. Trif, M. Stancu, Bîrză, D. Pop, Hăjmășan, Al. Buziuc, P. Costea (toti de la echipa a doua). „Un joc bun, cu ritm, ne-am angrenat bine în meci, o atitudine superioară comparativ cu partida de la Ocna Mureș„, a spus antrenorul Adrian Bicheși.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Unirea: Căt. Suciu – N. Rus, I. Grozav, Scrob, S. Iacșa – Goguța, Al. Giurgiu – P. Păcurar, Selagea, Davidaș – Captiu; rezerve Petric, F. Morar, Ad. Matei, Onacă, Tat, Bîrdea, Adam, Cr. Păcurar, Boboia; au absentat Pojar, An. David, Schiau.

Uniriștii au prevăzută reunirea în 16 iulie, și momentan s-au despărțit de Al. Man, Lăsconi și De Marco.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea