Rămâi conectat

Sport

Unirea Alba Iulia, 2-0 cu Gaz Metan Mediaș (dublă Selagea), după 2-6 la Ocna Mureș!

Dan HENEGAR

Publicat

în

După acel 2-6 de la Ocna Mureș, trupa condusă de Bicheși a învins într-un meci amical, pe „Sparta”, pe prim-divizionara Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, goluri marcate de căpitanul Selagea în minutele 69 (din lovitură liberă) și 72 (scăpat singur după o deviere Captiu), partida desfășurându-se sub forma a trei reprize a câte 30 de minute.

Trecerea, în jocuri de verificare, de la Liga a IV-a la Liga 1, a fost una prolifică pentru „alb-negri”, ce au etalat o prestație superioară comparativ cu jocul cu CS Ocna Mureș, dar trebuie spus că antrenorul Mihai Teja, ce a debutat pe banca „găzarilor” a mizat pe o formulă experimentală, alcătuită din jucători Under 19, fotbaliști aflați în probe, alături de R. Trif, M. Stancu, Bîrză, D. Pop, Hăjmășan, Al. Buziuc, P. Costea (toti de la echipa a doua). „Un joc bun, cu ritm, ne-am angrenat bine în meci, o atitudine superioară comparativ cu partida de la Ocna Mureș„, a spus antrenorul Adrian Bicheși.

Unirea: Căt. Suciu – N. Rus, I. Grozav, Scrob, S. Iacșa – Goguța, Al. Giurgiu – P. Păcurar, Selagea, Davidaș – Captiu; rezerve Petric, F. Morar, Ad. Matei, Onacă, Tat, Bîrdea, Adam, Cr. Păcurar, Boboia; au absentat Pojar, An. David, Schiau.

Uniriștii au prevăzută reunirea în 16 iulie, și momentan s-au despărțit de Al. Man, Lăsconi și De Marco.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Alte trei nume noi la CSU Alba Iulia: Care sunt jucătorii transferați

Dan HENEGAR

Publicat

în

Alte trei nume noi la CSU Alba Iulia Formația de liga a treia CS Universitar din Alba Iulia a anunțat alte trei transferuri. Trupa univeristară a reușit achiziția jucătorilor Emanuel Dat, Haralambie Mociu și Bogdan Sucitu, toți foști la Gloria Bistrița-Năsăud. „Cei trei au semnat contracte valabile pentru un sezon și vor încerca să contribuie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea