Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Apel public pentru demisia lui Liviu Dragnea. Peste 120 de organizaţii cer plecarea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apel public pentru demisia lui Liviu Dragnea. Peste 120 de organizaţii, grupuri civice şi personalităţi ale societăţii civile cer demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Printre semnatarii apelului se află scriitorii Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu și Ana Blandiana, dar şi cei din Grupul Pentru Dialog Social, Corupţia Ucide sau Rezistenţa.

Acestui demers i s-au adăugat şi români din Diaspora.

Cu toţii îl acuză pe Liviu Dragnea că sabotează credibilitatea internaţională a ţării. Citez: „Pentru România, faptul că una dintre camerele Parlamentului este condusă de un recidivist are un efect distrugător”- se spune în apelul prin care cele 120 de organizaţii şi personalităţi cer ca Liviu Dragnea renunţe la a treia funcţie în stat.

Solicitarea vine după ce acesta a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea