Rămâi conectat

Ştirea zilei

Noul Centru Pediatric ”Maria Beatrice” Alba Iulia ar putea fi gata în 2020. Sebastian Onac: Suntem în discuţii cu un mare potenţial finanţator

Mondoc Adriana

Publicat

în

Sebastian Onac, fondatorul Centrului ”Maria Beatrice” din Alba Iulia, a declarat că Centrul Pilot Maria Beatrice, un Centru Pediatric Naţional, va fi gata în 2020, dacă se finalizează discuţiile cu un potenţial investitor.

Centrul nou construit își propune ca activitate: evaluare, diagnoză și intervenție timpurie, recuperare medicală copii, terapie și reabilitare post-traumatică și post-operatorie, ortopedie și neurologie pediatrică, reumatologie copii, neonatologie, pentru toţi copiii, nu doar pentru cei cu dizabilități.

Proiectul asigură un sistem integrat și complet de recuperare, inclusiv 3 bazine de apă (acoperite) cu specific terapeutic pentru copii, terapia asistată de animale și terapie prin joacă în natură, prin amenajarea unui parc de joacă dedicat pe o suprafață de 4000 mp.

„Construim un Centru pediatric la Alba Iulia. De curând s-a turnat placa peste etajul 1. În acest an îi vom pune acoperişul. Suntem în discuţii cu un mare potenţial finanţator. Dacă, aceste discuţii se finalizează, acest Centru va fi gata în doi ani de zile. Asta presupune terapia, cazare, un  teren de 6000 mp cu suprafaţă terapeutică. Se va ajunge undeva la 2000 mp şi putem aborda întreaga ţară pentru copilul operat. Iar la Centrul Maria Beatrice, ca şi proiect pe termen scurt şi mediu, este să dotăm Centrul şi pe partea de diagnoză. Noi avem terapia asigurată, este timpul să facem şi diagnoza”, a spus Sebastian Onac.

Declaraţia lui Sebastian Onac a avut loc miercuri, 6 iunie, cu ocazia inaugurării Corpului “B” al Centrului de recuperare ”Maria Beatrice” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea