Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Proiectarea maternităţii din Sebeş propusă spre reabilitare, scoasă la licitaţie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiectarea maternităţii din Sebeş propusă spre reabilitare, scoasă la licitaţie.

Se caută o firmă care să ofere servicii de proiectare pentru investiția “Reabilitare clădire maternitate” din Sebeș, contra sumei de 153.500 de lei. Procedura de licitație a fost lansată pe SEAP, iar ofertele vor fi deschise în 20 iunie 2018.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reabilitarea clădirii constă în: instalarea unui lift; recompartimentări ale cabinetelor, măruirea sălii de operație, înființarea unei noi săli de operație; reabilitarea finisajelor interioare; înlocuirea instalațiilor electrice, sanitare și termice; realizarea unui acoperiș tip terasă; reabilitarea fațadelor prin implementarea unor soluții care conduc la eficientizarea energetică și confort termic. Clădirea Maternității din cadrul Spitalului Municipal Sebeș a fost construită în 1984 și a avut ca destinație inițială ambulatoriu de specialitate.

În 1984 destinația sa a fost schimbată în Maternitate. În prezent în clădire își desfășoară activitatea Secția de Obstetrică-ginecologie cu un număr de 35 de paturi și Compartimentul de Nou-născuți cu un număr de 9 paturi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea