Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Performanța Ighiu, în căutarea reabilitării după o perioadă nefastă | Trupa lui Manea joacă vineri, acasă, cu CS Iernut, noua „lanternă roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia au în comun în ultima perioadă o serie nefastă de rezultate, doar un punct cucerit în precedentele trei jocuri, și ambele conjudene caută reabilitarea în antepenultima rundă a Seriei a 5-a din al treilea eșalon.

Echipa condusă de Mihai Manea este singura din județ ce joacă pe teren propriu în weekend, vineri, 11 mai, de la ora 18.00, uniriștii deplasându-se la Avrig, în vreme ce Industria Galda are rundă liberă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Performanța Ighiu (locul trei, 48 de puncte) – CS Iernut (poziția a 14-a, 16 puncte), în tur 3-0. Teoretic, un adversar facil pentru ighieni (dar să nu uităm de victoria din “intermediară” repurtată la Galda de codașa Unirea Dej). CS Iernut a preluat “lanterna roșie” și este singura din serie ce nu a învins pe teren propriu, exceptând succesul la “masa verde” cu retrasa Viitorul Ghimbav. Are numai 6 puncte în retur (3 din respectivul joc), fără a câștiga pe teren, înregistrând 3 remize (acasă cu Unirea Dej și Metalurgistul Cugir, la Reghin) și are 4 insuccese consecutive! “Adversarul este unul imprevizibil, să nu ne culcăm pe-o ureche. Principala problemă suntem noi, trebuie să ne regăsim ritmul și să încheiem stagiunea în mod pozitiv”, a explicat Mihai Manea. O nouă rundă cu probleme de efectiv: Iclănzan – suspendat, Ad. Mărginean – accidentat, Fetița – incert, reintrând Hidișan, Trifa și Joldeș.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea