Performanța Ighiu, în căutarea reabilitării după o perioadă nefastă | Trupa lui Manea joacă vineri, acasă, cu CS Iernut, noua „lanternă roșie”

Paul Voicu - Primar 2020

Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia au în comun în ultima perioadă o serie nefastă de rezultate, doar un punct cucerit în precedentele trei jocuri, și ambele conjudene caută reabilitarea în antepenultima rundă a Seriei a 5-a din al treilea eșalon.

Echipa condusă de Mihai Manea este singura din județ ce joacă pe teren propriu în weekend, vineri, 11 mai, de la ora 18.00, uniriștii deplasându-se la Avrig, în vreme ce Industria Galda are rundă liberă.

ELIT

*Performanța Ighiu (locul trei, 48 de puncte) – CS Iernut (poziția a 14-a, 16 puncte), în tur 3-0. Teoretic, un adversar facil pentru ighieni (dar să nu uităm de victoria din “intermediară” repurtată la Galda de codașa Unirea Dej). CS Iernut a preluat “lanterna roșie” și este singura din serie ce nu a învins pe teren propriu, exceptând succesul la “masa verde” cu retrasa Viitorul Ghimbav. Are numai 6 puncte în retur (3 din respectivul joc), fără a câștiga pe teren, înregistrând 3 remize (acasă cu Unirea Dej și Metalurgistul Cugir, la Reghin) și are 4 insuccese consecutive! “Adversarul este unul imprevizibil, să nu ne culcăm pe-o ureche. Principala problemă suntem noi, trebuie să ne regăsim ritmul și să încheiem stagiunea în mod pozitiv”, a explicat Mihai Manea. O nouă rundă cu probleme de efectiv: Iclănzan – suspendat, Ad. Mărginean – accidentat, Fetița – incert, reintrând Hidișan, Trifa și Joldeș.

 

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...