Rămâi conectat

Sport

Performanța Ighiu, în căutarea reabilitării după o perioadă nefastă | Trupa lui Manea joacă vineri, acasă, cu CS Iernut, noua „lanternă roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia au în comun în ultima perioadă o serie nefastă de rezultate, doar un punct cucerit în precedentele trei jocuri, și ambele conjudene caută reabilitarea în antepenultima rundă a Seriei a 5-a din al treilea eșalon.

Echipa condusă de Mihai Manea este singura din județ ce joacă pe teren propriu în weekend, vineri, 11 mai, de la ora 18.00, uniriștii deplasându-se la Avrig, în vreme ce Industria Galda are rundă liberă.

*Performanța Ighiu (locul trei, 48 de puncte) – CS Iernut (poziția a 14-a, 16 puncte), în tur 3-0. Teoretic, un adversar facil pentru ighieni (dar să nu uităm de victoria din “intermediară” repurtată la Galda de codașa Unirea Dej). CS Iernut a preluat “lanterna roșie” și este singura din serie ce nu a învins pe teren propriu, exceptând succesul la “masa verde” cu retrasa Viitorul Ghimbav. Are numai 6 puncte în retur (3 din respectivul joc), fără a câștiga pe teren, înregistrând 3 remize (acasă cu Unirea Dej și Metalurgistul Cugir, la Reghin) și are 4 insuccese consecutive! “Adversarul este unul imprevizibil, să nu ne culcăm pe-o ureche. Principala problemă suntem noi, trebuie să ne regăsim ritmul și să încheiem stagiunea în mod pozitiv”, a explicat Mihai Manea. O nouă rundă cu probleme de efectiv: Iclănzan – suspendat, Ad. Mărginean – accidentat, Fetița – incert, reintrând Hidișan, Trifa și Joldeș.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea