Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Senatorul PSD Daniel Breaz, rector al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia ERA un om respectat, dar s-a întâmplat CEVA și NU MAI ESTE…?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Senatorul PSD de Alba Daniel Breaz, rector al Universităţii ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a declarat, la un post de televiziune, că o mamă singură cu doi copii nu reprezintă o familie.

„Dar o mama singura cu doi copii nu este o familie?”, a fost întrebat Breaz, în contextul în care angajaţii unui cinematograf din Capitală i-au spus unei mame care îşi creşte singură copiii că o familie este formată obligatoriu din doi adulţi şi doi copii. „Nu. A fost o familie, dar s-a întâmplat ceva şi nu mai este”, a raspuns senatorul PSD.

El a mai declarat că va participa la mitingul pe care îl organizează PSD, pentru susținerea familiei tradiționale: ”O să particip la miting pentru că susțin familia tradițională. Dacă partidul a hotărât și aștept și eu decizia după ședința de astăzi, să știm exact data când va fi mitingul respectiv, o să particip!”.

”Până acum nu aveam familie tradițională?” a întrebat reporterul

”Ba da, aveam și până acum, dar atâta timp cât și alte cupluri ÎȘI CER DREPTURILE, normal că și noi avem dreptul să susțiem ceea ce, într-un stat ortodox… NU ȘTIU dacă există în România familie monoparentală…” (vezi mai jos):

https://youtu.be/cQlLrdAsv5k

Declarațiile senatorului PSD Daniel Breaz au iscat mii de comentarii pe rețeaua de socializare, foarte multe dintre acestea fiind din partea unor albaiulieni care il cunosc de multă vreme, s-au arătat surprinși în mod neplăcut și chiar dezamăgiți de ”prestația” lui, astfel că, parafrazându-l este firesc să întrebăm: rectorul Universității din Alba Iulia ERA un om respectat, dar s-a întâmplat ceva și NU MAI ESTE…?

VIDEO: facebook Raluca Zdrobiș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare Primăria Blaj va construi o parcare supraetajată – „PARK&RIDE” – pe fonduri europene, pe linia de finantare aferenta Priorității 4 – O Regiune cu mobilitate urbană durabilă, Acțiunea 4.1 – Dezvoltarea mobilității urbane durabile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea