Rămâi conectat

Sport

FOTO, Sportul Livezile – Navobi Alba Iulia 2-2 (0-1), spectacol pe „Aiudelul”! „Cireșarii”, în inferioritate numerică, de la egal la egal cu liderul!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce runda trecută a învins în deplasare pe Performanța Ighiu II propulsând pe prima poziție pe Navobi Alba Iulia, „cireșarii” au întâlnit, pe „Aiudelul” tocmai liderul, remizând scor 2-2 (1-0), deși a evoluat în 10 din din minutul 43, eroul local fiind atacantul Stancu Dănciulescu, fostul „olimpic” – gol și pasă de gol.

Sportul Livezile a jucat de la egal la egal cu echipa din Cricău ce râvnește la eșalonul superior, deși a evoluat încă de la finele primei reprize în inferioritate numerică. „Cireșarii” au primit gol după 4 etape,, dar rămâne spectacolul oferit, în vreme ce Navobi a încasat întâiele goluri din 2018, pierzând primele puncte în cele șase jocuri din retur.

Atmosferă frumoasă pe „Aiudelul”, cu peste 200 de spectatori în tribună și entuziasta galerie a „cireșarilor”, înarmată cu tot arsenalul, cu gazde precupate (un excelent program de meci color, și vorbim de Liga  a V-a) și un meci condus la centru de Alexandru Vodă, arbitru din  primul eșalon. O partidă în care evoluează „cireșarii” reprezintă o oază de entuziasm, atașament și plăcere pentru fotbal, o adevărată pildă despre ceea ce înseamnă fotbalul mic, o experiență plăcută, cu doza inerentă de umor din tribune.

Un prim mitan echilibrat, cu puține oportunități a avut un minutul 43 fatal pentru „cireșari”, care au rămas în inferioritate numerică, R. Nagy fiind eliminat pentru primirea celui de-al doilea galben. Iar la lovitura liberă ce a urmat, fundașul Giurcă a deschis scorul, reluare cu capul!

*”Danciu” de Cacova!

După pauză, în teren a intrat exprimentatul Stancu Dănciulescu (fost la Olimpia) și în „10”, echipa din Cacova a dominat liderul! Au urmat 10 minute de foc la poarta primei clasate: Epure (47) a ratat, însă în minutul 53, „Danciu” de Cacova a oferit o pasă de gol pentru egalitatea reușită de un alt fost coechiper de la Olimpia, Andrei Sas. Și nebunia a continuat, Sălăgean fiind blocat în situație excelentă de poratrul advers. Focul s-a stins, oboseala a apăsat gleznele „cireșarilor”, iar în minutul 64, Perța a readus avantajul în tabăra oaspeților, cu un șut puternic, după ce Novăcean a intervenit în prima fază, scor 1-2. Jina (Navobi) putea închide meciul, dar a reluat milimetric alături cu capul (71). Stancu Dănciulescu (87) își arată clasa și reușiește egalarea, cu un șut din careu, în diagonală, după o acțiune personală, declanșând euforia în tribune.

Sportul Livezile: Novăcean – A. Man, B. Ignat, Țon, R. Nagy, Epure, Fl. Olar, Sălăgeanu, A. Sas, S. Mif, Borșan rezerve Stancu Dănciulescu, R. Orlea, Hirsch, Gîlea. Antrenori Viorel Gîlea și Ioan Marina.

Navobi: Manoilă – T. Miclea, Giurcă, R. Cristea, Jina, R. Moldovan, D. Chira, Truță, Prața, L. Scrob, N. Neag; rezerve Pinte, Berchi, A. Nicola. Fenișer, Cruciță. Antrenor Silviu Miron.

[nggallery id=5490]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea