Rămâi conectat

Sport

Viitorul Spicul Daia Română – Sportul Petrești 0-1 (0-0) | Prima clasată, victorie din penalty, după o partidă tensionată cu trei roșii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sportul Petrești era obligată să învingă într-o deplasare delicată, pentru a nu pierde prima poziție, mai ales că CS Ocna Mureș câștigase trei puncte la „masa verde”.

Și prima clasată a învins la Daia Română, la limită, gol marcat de Bălaș (75), din penalty, după o întâlnire încinsă, tensionată în care s-au arătat trei roșii.

După dintre acestea arătate de centralul Florin Miron (București) în minutul 80, într-o fază în care componenții celor două echipei s-au încăierat, pentru R. Cibu (Viitorul Spicul) și D. Ianc (Sportul Petrești). O altă eliminare s-a produs la final, când Moldovan (Viitorul Spicul) a plecat la vestiare, iar dăienii au terminat confruntarea cu 8 jucători de câmp.

Trupa lui Doru Oancea a trecut un mare hop, are maximum de puncte în retur și 8 victorii consecutive, păstrându-se pe prima poziție.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea