Viitorul Spicul Daia Română – Sportul Petrești 0-1 (0-0) | Prima clasată, victorie din penalty, după o partidă tensionată cu trei roșii!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Sportul Petrești era obligată să învingă într-o deplasare delicată, pentru a nu pierde prima poziție, mai ales că CS Ocna Mureș câștigase trei puncte la „masa verde”.

Și prima clasată a învins la Daia Română, la limită, gol marcat de Bălaș (75), din penalty, după o întâlnire încinsă, tensionată în care s-au arătat trei roșii.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

După dintre acestea arătate de centralul Florin Miron (București) în minutul 80, într-o fază în care componenții celor două echipei s-au încăierat, pentru R. Cibu (Viitorul Spicul) și D. Ianc (Sportul Petrești). O altă eliminare s-a produs la final, când Moldovan (Viitorul Spicul) a plecat la vestiare, iar dăienii au terminat confruntarea cu 8 jucători de câmp.

Trupa lui Doru Oancea a trecut un mare hop, are maximum de puncte în retur și 8 victorii consecutive, păstrându-se pe prima poziție.

 

Dan HENEGAR

2 Comentarii

Ionut 22 aprilie 2018 at 21:08

Da,un penalty de care s-au mirat si beneficiarii ca l-au primit,fiind practic inventat,altfel jucau o saptamana si nu marcau.Dar ce sa facem Romania e otara de hoti,deci e normal ce s-a intamplat.

Mata 23 aprilie 2018 at 21:10

Un penalty la care nici gazdele n-au protestat, ai vrut sa zici! Altfel, cum sa nu te miri de prostia fundasului daian, care a fost derutat de caderea mingii pe bara si a dat cu aripa dupa ea! Mint?

Comentariile sunt oprite