Rămâi conectat

Sport

FOTO: Viitorul Sîntimbru – CS Ocna Mureș 0-2 (0-1)! Dublă a golgheterului Vali Drăgan și Soda continuă cursa de urmărire a liderului Sportul Petrești!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Grație golgheterului Vali Drăgan, CS Ocna Mureș a trecut peste hopul numit Viitorul Sîntimbru, o deplasare considerată extrem de dificilă și continuă cursa spre Liga a 3-a, suflând în ceafa liderului Sportul Petrești, aflat la un punct distanță. Viitorul Sîntimbru a suferit primul eșec intern sub comanda lui Fogoroși, meci în care a lovit barele de trei ori!

Vali Drăgan, golgheter prin definiție și-a trecut în cont o dublă (45 și 66, din penalty), ajungând la 30 de goluri, atacantul aiudean fiind omul decisiv pentru Soda, în condițiile în care a marcat mai mult de jumătate din reușitele propriei echipe (51 din total) și având 8 reușite în ultimele trei etape. O victorie facilă a ocnamureșenilor, care s-au impus mai ușor decât se anticipa.

*Vali, 30 de goluri din 51!

Cum Transalpina Șugag a remizat acasă 1-1 (0-0), cu Viitorul Spicul Daia Română, goluri P. Lazăr (90+1, penalty), respectiv P. Ciucă (77), lupta pentru promovare rămâne între două echipe, Sportul Petrești și CS Ocna Mureș.

Partidă încinsă, în care amfitrionii, cu un nou set de echipament verde-negru (sponsorizare din partea firmei Transprima), nu au putut conta pe Drăghiciu. Arțăgoasă, trupa lui Fane Fogoroși a început mai apăsat, ratând două ocazii prin Brînză (18) – șut peste din careul mic și apoi în minutul 18, când Clipic a deviat mingea în transversală.

*Unii cu barele, alții cu golul

Ocnamureșenii au echilibrat, Kiss (28) a șutat peste de la 18 metri, iar în minutul 42 au solicitat un penalty, la un henț în careu. Sașa (37) a lovit transversala, într-o nouă fază încinsă, asta după ce ex-uniristul Negură a ieșit accidentat. Golgheterul Vali Drăgan a șutat din careu, iar balonul a lovit bara și apoi a intrat în plasă, în minutul 45, profitând de marcajul larg al fundașului Ov. Crișan, care a și fost înlocuit la pauză.

Vizitatorii sunt mai periculoși și la reluare, T. Cristea (56) având ocazia de a majora avantajul după o acțiune personală, însă șutul său de la 17 metri a trecut alături. Brînză (62) ratează a treia mare ocazie, șutând în Clipici, iar peste câteva minute se face 0-2. P. Man a șutat de la marginea careului, Pascu a respins în față, iar Val. Drăgan a fost faultat de E. Hălălae, tot el transformând penalty-ul acordat (66). Ghinionistul partidei a fost Ciprian Brînză, care a lovit bara în minutul 71, semnând a treia bară a amfitrionilor! V. Rațiu (87) semnează ultima ocazie a meciului, cap alături, ultimele secvențe tranformându-se în cerșeală de avertismente, mai ales că runda viitoare ambele formații stau.

În alt meci, Voința Stremț – Energia Săsciori 2-3 (0-2)

Marcatori: A. Breaz (49), R. Domșa (70), respectiv Homorozan (29), L. Goronea (43), Jula (55).

[nggallery id=5447]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea