Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Viitorul Sîntimbru – CS Ocna Mureș 0-2 (0-1)! Dublă a golgheterului Vali Drăgan și Soda continuă cursa de urmărire a liderului Sportul Petrești!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grație golgheterului Vali Drăgan, CS Ocna Mureș a trecut peste hopul numit Viitorul Sîntimbru, o deplasare considerată extrem de dificilă și continuă cursa spre Liga a 3-a, suflând în ceafa liderului Sportul Petrești, aflat la un punct distanță. Viitorul Sîntimbru a suferit primul eșec intern sub comanda lui Fogoroși, meci în care a lovit barele de trei ori!

Vali Drăgan, golgheter prin definiție și-a trecut în cont o dublă (45 și 66, din penalty), ajungând la 30 de goluri, atacantul aiudean fiind omul decisiv pentru Soda, în condițiile în care a marcat mai mult de jumătate din reușitele propriei echipe (51 din total) și având 8 reușite în ultimele trei etape. O victorie facilă a ocnamureșenilor, care s-au impus mai ușor decât se anticipa.

*Vali, 30 de goluri din 51!

Cum Transalpina Șugag a remizat acasă 1-1 (0-0), cu Viitorul Spicul Daia Română, goluri P. Lazăr (90+1, penalty), respectiv P. Ciucă (77), lupta pentru promovare rămâne între două echipe, Sportul Petrești și CS Ocna Mureș.

Partidă încinsă, în care amfitrionii, cu un nou set de echipament verde-negru (sponsorizare din partea firmei Transprima), nu au putut conta pe Drăghiciu. Arțăgoasă, trupa lui Fane Fogoroși a început mai apăsat, ratând două ocazii prin Brînză (18) – șut peste din careul mic și apoi în minutul 18, când Clipic a deviat mingea în transversală.

*Unii cu barele, alții cu golul

Ocnamureșenii au echilibrat, Kiss (28) a șutat peste de la 18 metri, iar în minutul 42 au solicitat un penalty, la un henț în careu. Sașa (37) a lovit transversala, într-o nouă fază încinsă, asta după ce ex-uniristul Negură a ieșit accidentat. Golgheterul Vali Drăgan a șutat din careu, iar balonul a lovit bara și apoi a intrat în plasă, în minutul 45, profitând de marcajul larg al fundașului Ov. Crișan, care a și fost înlocuit la pauză.

Vizitatorii sunt mai periculoși și la reluare, T. Cristea (56) având ocazia de a majora avantajul după o acțiune personală, însă șutul său de la 17 metri a trecut alături. Brînză (62) ratează a treia mare ocazie, șutând în Clipici, iar peste câteva minute se face 0-2. P. Man a șutat de la marginea careului, Pascu a respins în față, iar Val. Drăgan a fost faultat de E. Hălălae, tot el transformând penalty-ul acordat (66). Ghinionistul partidei a fost Ciprian Brînză, care a lovit bara în minutul 71, semnând a treia bară a amfitrionilor! V. Rațiu (87) semnează ultima ocazie a meciului, cap alături, ultimele secvențe tranformându-se în cerșeală de avertismente, mai ales că runda viitoare ambele formații stau.

În alt meci, Voința Stremț – Energia Săsciori 2-3 (0-2)

Marcatori: A. Breaz (49), R. Domșa (70), respectiv Homorozan (29), L. Goronea (43), Jula (55).

[nggallery id=5447]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea