Bărbat din Alba, operat de trei ori în șapte ani fără rezultat, pentru aceeași afecțiune, timp în care a trebuit să se panseze zilnic
Un cetățean din comuna Mirăslău susține că, din cauza „talentului” unui chirurg care l-a operat în spitalul din Aiud, a trebuit să se panseze zilnic timp de 7 ani, deoarece operația nu i se vindeca.
Marian Șimandi din Mirăslău are 78 de ani și susține că mai bine de 7 ani a trebuit să se panseze zilnic acasă la rana provocată de o intervenție chirurgicală făcută de medicul chirurg Z. (din motive demne de înțeles nu dezvăluim numele medicului n.r.), care pe vremea aceea venea la Aiud tocmai de la Cluj-Napoca pentru a-și practica meseria.
„De mai mulți ani am suferit din cauza unei hernii inghino-scrotale drepte. A apărut la doar doi ani după ce am fost operat de apendicită perforată. La Spitalul Municipal Aiud am fost operat de medicul Z. și se pare că operaţia nu a reușit deoarece a puroiat, de aceea, după câteva zile, medicul m-a operat din nou. Nici de această dată treaba nu a fost bună, așa că a trebuit să mă opereze iarăși”, ne-a spus Marian Șimandi.
Şi a treia oară a fost operat tot de medicul navetist de la Cluj-Napoca, numai că de această dată acesta a apelat la o tehnică nouă și i-a montat pacientului o plasă specială, pentru ca apoi, după câteva zile, să-l externeze, deși operația încă nu se închisese complet.
„Mi-a pus plasa și mi-a dat drumul acasă. Rana nu era complet vindecată, dar mi-am spus că așa ar trebui să fie. Numai că nu a fost așa, operația nu se închidea și nu s-a închis complet timp de mai bine de 7 ani, timp în care am devenit expert în schimbat bandajele, practica făcând-o pe propria-mi piele acasă la mine”, ne-a mărturisit Marian Șimandi.
În toți acești 7 ani, nu a îndrăznit să facă efort fizic de teama de a nu-și provoca cine știe ce alte complicații, fapt pentru care a fost nevoit să lase toate treburile gospodăriei pe umerii soției și ai copiilor. După 7 ani de chin, omul și-a luat inima în dinți și a mai făcut încă o încercare, luând din nou calea spitalului, unde a dat de un medic tânăr și responsabil.
„Nu am mai putut să rabd și m-am dus la spital, unde am dat de domnul doctor Bogdan Florin Vințeler. Acesta m-a operat din nou. Mi-a scos acea plasă pusă de doctorul Z. în urmă cu 7 ani, spunându-mi că nu este nevoie de ea. În urma operației mă simt foarte bine. De aceea v-am contactat prin domnul primar Liviu Alexandru Gigel, pentru ca prin dumneavoastră să-i mulțumesc frumos acestui om și să-i urez, în mod public, succes, dorindu-i să demonstreze tuturor ce înseamnă să fii un om adevărat”, ne-a mai declarat Marian Șimandi.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi”
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi” Cristian Păun, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice București, originar din județul Alba, revine în atenția publicului cu un nou avertisment, de această dată cu privire la reforma sistemului monetar actual […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 4 ore
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii