Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Bărbat din Alba, operat de trei ori în șapte ani fără rezultat, pentru aceeași afecțiune, timp în care a trebuit să se panseze zilnic

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un cetățean din comuna Mirăslău susține că, din cauza „talentului” unui chirurg care l-a operat în spitalul din Aiud, a trebuit să se panseze zilnic timp de 7 ani, deoarece operația nu i se vindeca.

Marian Șimandi din Mirăslău are 78 de ani și susține că mai bine de 7 ani a trebuit să se panseze zilnic acasă la rana provocată de o intervenție chirurgicală făcută de medicul chirurg Z. (din motive demne de înțeles nu dezvăluim numele medicului n.r.), care pe vremea aceea venea la Aiud tocmai de la Cluj-Napoca pentru a-și practica meseria.

„De mai mulți ani am suferit din cauza unei hernii inghino-scrotale drepte. A apărut la doar doi ani după ce am fost operat de apendicită perforată. La Spitalul Municipal Aiud am fost operat de medicul Z. și se pare că operaţia nu a reușit deoarece a puroiat, de aceea, după câteva zile, medicul m-a operat din nou. Nici de această dată treaba nu a fost bună, așa că a trebuit să mă opereze iarăși”, ne-a spus Marian Șimandi.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Şi a treia oară a fost operat tot de medicul navetist de la Cluj-Napoca, numai că de această dată acesta a apelat la o tehnică nouă și i-a montat pacientului o plasă specială, pentru ca apoi, după câteva zile, să-l externeze, deși operația încă nu se închisese complet.

„Mi-a pus plasa și mi-a dat drumul acasă. Rana nu era complet vindecată, dar mi-am spus că așa ar trebui să fie. Numai că nu a fost așa, operația nu se închidea și nu s-a închis complet timp de mai bine de 7 ani, timp în care am devenit expert în schimbat bandajele, practica făcând-o pe propria-mi piele acasă la mine”, ne-a mărturisit Marian Șimandi.

În toți acești 7 ani, nu a îndrăznit să facă efort fizic de teama de a nu-și provoca cine știe ce alte complicații, fapt pentru care a fost nevoit să lase toate treburile gospodăriei pe umerii soției și ai copiilor. După 7 ani de chin, omul și-a luat inima în dinți și a mai făcut încă o încercare, luând din nou calea spitalului, unde a dat de un medic tânăr și respon­sabil.

„Nu am mai putut să rabd și m-am dus la spital, unde am dat de domnul doctor Bogdan Florin Vințeler. Acesta m-a operat din nou. Mi-a scos acea plasă pusă de doctorul Z. în urmă cu 7 ani, spunându-mi că nu este nevoie de ea. În urma operației mă simt foarte bine. De aceea v-am contactat prin domnul primar Liviu Alexandru Gigel, pentru ca prin dumneavoastră să-i mulțumesc frumos acestui om și să-i urez, în mod public, succes, dorindu-i să demonstreze tuturor ce înseamnă să fii un om adevărat”, ne-a mai declarat Marian Șimandi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Ce spun primele persoane care au intervenit la locul tragediei de la Petrești: ”Șoferul striga să îl scoatem din mașină, dar nu am putut face nimic”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce spun primele persoane care au intervenit la locul tragediei de la Petrești: ”Șoferul striga să îl scoatem din mașină, dar nu am putut face nimic” Un bărbat a decedat luni, 3 iunie 2024, în tragicul accident de la Petrești, în apropiere de Sebeș. Șoferul mașinii, grav rănit, a fost preluat și transportat de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea