Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din Alba, operat de trei ori în șapte ani fără rezultat, pentru aceeași afecțiune, timp în care a trebuit să se panseze zilnic

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un cetățean din comuna Mirăslău susține că, din cauza „talentului” unui chirurg care l-a operat în spitalul din Aiud, a trebuit să se panseze zilnic timp de 7 ani, deoarece operația nu i se vindeca.

Marian Șimandi din Mirăslău are 78 de ani și susține că mai bine de 7 ani a trebuit să se panseze zilnic acasă la rana provocată de o intervenție chirurgicală făcută de medicul chirurg Z. (din motive demne de înțeles nu dezvăluim numele medicului n.r.), care pe vremea aceea venea la Aiud tocmai de la Cluj-Napoca pentru a-și practica meseria.

„De mai mulți ani am suferit din cauza unei hernii inghino-scrotale drepte. A apărut la doar doi ani după ce am fost operat de apendicită perforată. La Spitalul Municipal Aiud am fost operat de medicul Z. și se pare că operaţia nu a reușit deoarece a puroiat, de aceea, după câteva zile, medicul m-a operat din nou. Nici de această dată treaba nu a fost bună, așa că a trebuit să mă opereze iarăși”, ne-a spus Marian Șimandi.

Şi a treia oară a fost operat tot de medicul navetist de la Cluj-Napoca, numai că de această dată acesta a apelat la o tehnică nouă și i-a montat pacientului o plasă specială, pentru ca apoi, după câteva zile, să-l externeze, deși operația încă nu se închisese complet.

„Mi-a pus plasa și mi-a dat drumul acasă. Rana nu era complet vindecată, dar mi-am spus că așa ar trebui să fie. Numai că nu a fost așa, operația nu se închidea și nu s-a închis complet timp de mai bine de 7 ani, timp în care am devenit expert în schimbat bandajele, practica făcând-o pe propria-mi piele acasă la mine”, ne-a mărturisit Marian Șimandi.

În toți acești 7 ani, nu a îndrăznit să facă efort fizic de teama de a nu-și provoca cine știe ce alte complicații, fapt pentru care a fost nevoit să lase toate treburile gospodăriei pe umerii soției și ai copiilor. După 7 ani de chin, omul și-a luat inima în dinți și a mai făcut încă o încercare, luând din nou calea spitalului, unde a dat de un medic tânăr și respon­sabil.

„Nu am mai putut să rabd și m-am dus la spital, unde am dat de domnul doctor Bogdan Florin Vințeler. Acesta m-a operat din nou. Mi-a scos acea plasă pusă de doctorul Z. în urmă cu 7 ani, spunându-mi că nu este nevoie de ea. În urma operației mă simt foarte bine. De aceea v-am contactat prin domnul primar Liviu Alexandru Gigel, pentru ca prin dumneavoastră să-i mulțumesc frumos acestui om și să-i urez, în mod public, succes, dorindu-i să demonstreze tuturor ce înseamnă să fii un om adevărat”, ne-a mai declarat Marian Șimandi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Va candidada sau nu Mircea Geoană la prezidențiale: „Este o decizie pe care o cumpănesc foarte serios”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Va candidada sau nu Mircea Geoană la prezidențiale: „Este o decizie pe care o cumpănesc foarte serios” Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit în direct la Radio Unirea FM, despre o posibilă candidatură la poziția de președinte al României, dar și despre importanța  alegerilor din 2024, pentru viitorul României. El a precizat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea