Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Pierdere grea pentru CSU Alba Iulia! Pivotul Ana Radovic s-a transferat la Olimpia Brașov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a suferit o pierdere importantă din efectiv, formația din Cetatea Marii Uniri fiind părăsită neașteptat de pivotul Ana Radovic, una dintre piesele de bază din sezonul regulat. Mutarea a avut la bază dorința expresă a jucătoarei, care a primit de la Olimpia Brașov o “ofertă de nerefuzat”, conform surselor din cadrul clubului albaiulian, baschetbalista din Serbia dorind să plece sub comanda lui Calancea întrucât are șanse mult mai mari să cucerească trofee.

*De urgență, se caută o jucătoare!

Luată prin surprindere de această mutare, CSU Alba Iulia caută de zor o jucătoare, campania de transferuri fiind deschisă până în 28 februarie, efectivul fiind descompletat, dar e dificil de găsit soluții până vineri, când se dispută la Sf. Gheorghe, partida din sferturile de finală ale Cupei României, cu CSM Satu Mare. Antrenorul Manuel Rodriguez a primit o lovitură grea, înaintea celei mai importante perioade din sezon, cu CSU Alba Iulia angrenată în trei competiții (în ordine), Cupa României, Final Four-ul CEWL și turneul 6-9.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Radovic, printre cele mai bune!

În vârstă de 27 de ani, pivotul din Serbia a impresionat la CSU Alba Iulia, echipă pentru care a avut în acest sezon medii de 13 puncte, 8.4 recuperări, 1.9 pase decisive și o intercepție în 14 partide în campionat, fiind una dintre jucătoarele determinate ale grupării din Cetatea Unirii. Cu o vastă experiență europeană (a jucat în Serbia, Lituania, Muntenegru, Rusia, Belgia, Elveția si Franța), Ana Radovic a fost o piesă de bază pentru studente, fiind prima în topul eficienței (210), a recuperărilor (8,4/ meci, un total de 117, a 5-a în ierarhia generală), dar și a treia marcatoare a echipei (182 de puncte, după January și Morrissette).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea