Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Pierdere grea pentru CSU Alba Iulia! Pivotul Ana Radovic s-a transferat la Olimpia Brașov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a suferit o pierdere importantă din efectiv, formația din Cetatea Marii Uniri fiind părăsită neașteptat de pivotul Ana Radovic, una dintre piesele de bază din sezonul regulat. Mutarea a avut la bază dorința expresă a jucătoarei, care a primit de la Olimpia Brașov o “ofertă de nerefuzat”, conform surselor din cadrul clubului albaiulian, baschetbalista din Serbia dorind să plece sub comanda lui Calancea întrucât are șanse mult mai mari să cucerească trofee.

*De urgență, se caută o jucătoare!

Luată prin surprindere de această mutare, CSU Alba Iulia caută de zor o jucătoare, campania de transferuri fiind deschisă până în 28 februarie, efectivul fiind descompletat, dar e dificil de găsit soluții până vineri, când se dispută la Sf. Gheorghe, partida din sferturile de finală ale Cupei României, cu CSM Satu Mare. Antrenorul Manuel Rodriguez a primit o lovitură grea, înaintea celei mai importante perioade din sezon, cu CSU Alba Iulia angrenată în trei competiții (în ordine), Cupa României, Final Four-ul CEWL și turneul 6-9.

*Radovic, printre cele mai bune!

În vârstă de 27 de ani, pivotul din Serbia a impresionat la CSU Alba Iulia, echipă pentru care a avut în acest sezon medii de 13 puncte, 8.4 recuperări, 1.9 pase decisive și o intercepție în 14 partide în campionat, fiind una dintre jucătoarele determinate ale grupării din Cetatea Unirii. Cu o vastă experiență europeană (a jucat în Serbia, Lituania, Muntenegru, Rusia, Belgia, Elveția si Franța), Ana Radovic a fost o piesă de bază pentru studente, fiind prima în topul eficienței (210), a recuperărilor (8,4/ meci, un total de 117, a 5-a în ierarhia generală), dar și a treia marcatoare a echipei (182 de puncte, după January și Morrissette).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea