Rămâi conectat

Cultură Educație

Miercuri, 7 februarie: ,,KGB contra CIA” – o comedie cu agenți secreți, la Casa de Cultură din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, 7 februarie, iubitorii de teatru din Cugir sunt invitați la o comedie cu agenți secreți, la Casa de Cultură din oraș.

Întotdeauna ne-au trezit interesul si curiozitatea, serviciile secrete, ce se întâmplă în spatele unor indicative celebre şi cum acţionează agenţii de informaţii în operaţiunea secretă de „maximă importanţă din punct de vedere strategic… SECRETISSIMO”.  

Când KGB-ul încearcă să intre în posesia unei pudriere,.care deţine un ,,cap de ghidare pentru rachete nucleare“ dar celebrul CIA, fără de care nicio operaţiune nu ar fi completă, intervine, într-un mod cu totul neaşteptat. Lupta se dezlănţuie într-un hotel francez unde ambele servicii se confruntă în direct. Deghizări şi infiltrări spectaculoase, mister şi conspiraţie, conduse abil din umbră. Veti râde cu lacrimi când …rusii de la KGB, apar, travestiti, în călugări iar americanii de la CIA, travestiți în femei. Vom descoperi până la sfârșitul piesei, trecând prin momente deosebit de hilare, cine va reusi să termine misiunea cu succes, până la sfârşitul unui spectacol de comedie plin de savoare şi umor de bună calitate, susţinut de o trupă de actori de excepţie şi regizat cu măiestrie de Armand Calotă.

Reunind actori din Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul de Comedie, Teatrul Mic, precum: Magda Catone, Ileana Olteanu, Eugenia Șerban, Armand Calotă, Ionuț Ciocia, (Brânzoi din ,,Las Fierbinți”) Adi Hostiuc, Mihai Niculescu, Victor Vurtejanu, Vasile Filipescu, Șerban Georgevici, Nae Alexandru, Edy Cârlan, veţi trăi două ore pline de comedie şi suspans în culisele unor servicii secrete renumite.

Spectacolul va avea loc miercuri, 7 februarie 2018,  ora 19.00. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf Poveștile din trecut ale veteranilor de război, ale prizonierilor sau ale celor deportați sunt povești de viață impresionante. Elevii colegiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea