Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul propus al Muncii: Analizăm posibilitatea de a acorda familiilor deduceri pentru copii, precum cheltuielile pentru meditații, în cadrul impozitului pe gospodărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Familiile ar putea beneficia de deduceri pentru copii, precum cheltuielile pentru meditaţii, dacă se va aplica impozitul pe gospodărie, a declarat, luni, 29 ianuarie, ministrul propus al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, după audierile din comisiile parlamentare reunite.

Ea a fost rugată de jurnalişti să detalieze afirmaţia făcută anterior de ministrul propus pentru Educaţie, potrivit căruia există posibilitatea de a se aplica deduceri pentru părinţii care îşi trimit copiii la şcoală.

„Aşa este, este în programul de guvernare. Este vorba de impozitul pe gospodărie despre care s-a tot discutat. Există varianta să se dea posibilitatea familiei să deducă cheltuieli pentru copii, cum sunt meditaţii, de exemplu, şi asta va duce la fiscalizarea mai multor venituri. Dar este o întrebare pe care trebuie să o adresaţi Ministerului de Finanţe”, a răspuns Olguța Vasilescu.

Ea a fost a fost validată de comisiile reunite de specialitate pentru funcţia de ministrul al Muncii cu 30 voturi pentru, 15 împotrivă şi două abţineri.

sursa: agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate

Bera Larisa

Publicat

în

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate Impozitul pe veniturile a căror sumă nu a fost identificată se majorează de luni, 1 iulie 2024, de la 16% la 70% Acest nou procent se va aplica deciziilor de impunere emise de organele fiscale începând cu aceeași dată. Așadar, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea