Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mijlocaşul Răzvan Fetiţa, dorit de „U” Cluj, liderul Seriei a 5-a | Golgheterul Performanţei Ighiu, la un pas de „şepcile roşii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mijlocaşul Răzvan Fetiţa, golgheterul Performanţei Ighiu în turul campionatului, cu 8 reuşite, este dorit de „U” Cluj, liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, tocmai contracandidata formaţiei din Alba la promovarea în eşalonul superior. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani se află la al treilea sezon în tricoul grupării ighiene, regăsindu-se mai mereu printre remarcaţii Performanţei. Jucătorul “şcolit” în Spania, unde a evoluat în eşaloanele inferioare la Atletico Torrejon de Ardoz, a revenit în ţară în 2015 şi, dintr-un necunoscut a devenit rapid o piesă de pază în distribuţia lui Adorian Himcinschi.

„U” Cluj intenţionează să-l achiziţioneze pe Fetiţa, jucător ce poate ocupa mai multe posturi în linia mediană, însă acesta mai are contract un an şi jumătate cu Performanţa Ighiu, ce nu intenţionează să-l cedeze gratis. „Mi-au transmis cei de la «U» că nu au posibilitatea să plătească o sumă de bani. Ştim de dorinţa fotbalistului, de oportunitatea ivită, nu ne vom opune să facă pasul la un nivel superior, dar nu poate să plece în orice condiţii. Aşteptăm o propunere oficială dinspre Universitatea Cluj”, a confirmat Armando Popescu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Fetiţa: „Mă tentează «U» Cluj”

Apreciat pentru tehnica sa, Fetiţa are şi alte „piste” gen divizionarele secunde UTA Arad, Ripensia Timişoara sau CS Mioveni, formaţii care s-au interesat de statutul său, dar ar prefera să ajungă la cea mai iubită formaţie din Ardeal, să îmbrace tricoul „alb-negru” al echipei conduse de Adrian Falub. „Mă atrage proiectul, posibilitatea promovării cu un nume mare precum «U» Cluj. În linii mari am discutat cu oficialii clujeni, ne-am înţeles, dar trebuie să ajungă cluburile la un numitor comun. Aştept să se concretizeze, dar dacă nu voi fi lăsat să plec, atunci rămân la Ighiu, întrucât sunt sub contract”, a precizat Răzvan, O posibilitate pentru realizarea transferului ar fi deţinerea în coproprietate a jucătorului, mai ales că în primăvară Performanţa Ighiu va dispune de un buget redus, iar „U” Cluj are o misiune facilă spre eşalonul secund. În curtea „şepcilor roşii” se găseşte un alt jucător din Alba, Flavius Budin (16 ani), fiul principalului finanţator de la Transalpina Şugag, liderul Ligii a IV-a Alba, Ioan Budin.

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea