Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Ştefan Stan: „Niciunde nu am fost aşa de bine primit ca la Alba Iulia”

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

 Peste 200 de fani l-au primit, aplaudat şi ovaţionat în această seară la „Pub13” pe Ştefan Stan, câştigătorul concursului „Vocea României”, sosit în municipiul Alba Iulia la invitaţia acestora. Chiar dacă înţelegerea sa cu fanii a fost doar de a se întâlni cu ei pentru acordarea de autografe şi pentru a-şi face poze împreună, Ştefan a fost profund impresionat de primirea călduroasă pe care aceştia i-au făcut-o încă de la sosirea sa în oraş (ora 15:30 s-a cazat la Hotel Parc) şi bineînţeles la intrarea în Pub, drept pentru care, aşa după cum am anticipat, le-a oferit acestora un mini-concert de zile mari. Astfel el a cântat mai multe dintre piesele sale „hard” din repertoriul internaţional şi a dansat împreună cu aceştia. La final, timp de aproape două ore a oferit autografe şi s-a fotografiat cu fanii săi prezenţi, de la fiecare masă, declarând că deşi s-a mai întâlnit cu iubitori ai vocii sale şi în alte oraşe, precum Timişoara sau Cluj-Napoca, niciunde nu a fost aşa de bine primit ca la Alba Iulia. De altfel, fanii albaiulieni i-au făcut lui Ştefan un frumos cadou constând într-un tablou pe spatele căruia s-au semnat cu toţii. Pentru aceasta le-a mulţumit îndelung tuturor precum şi Primăriei Alba Iulia pentru sprijin, asigurându-i că va face tot ce este posibil să revină în capitala Marii Uniri cu un mare concert. Între reprizele de autografe şi fotografii, am reuşit să-i luăm totuşi un mini-interviu la cald în exclusivitate pentru cititorii ziarului nostru:
-” Ştefane, cum s-a schimbat viaţa ta de când ai devenit vocea României?
-Viaţa mea este aceeaşi! Doar că acum sunt mult mai ocupat şi mai cunoscut. Fanii mei să ştie însă sigur că am rămas acelaşi Ştefan Stan.
– Cum te-ai simţit la Alba Iulia?
– Excelent. Până acum, niciunde nu am fost aşa de bine primit ca la Alba Iulia.
– Crezi că faima dobândită îţi va schimba personalitatea?
– Personalitatea mea nu s-a schimbat deloc. Sunt aceeaşi voce, acelaşi Ştefan Stan, doar că port un titlu.
-Mulţumesc şi mult succes în continuare”.

Alexandra MATEŞ

Vezi galerie foto:

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când începe vacanța de vară 2024: Data la care elevii vor intra în vacanța mare, în funcție de clasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când începe vacanța de vară 2024: Data la care elevii vor intra în vacanța mare, în funcție de clasă Vacanţa de Paşte s-a încheiat de câteva săptămâni, iar elevii au revenit în bănci, dar cei mai mulţi dintre ei se gândesc deja la vacanţa mare care nu mai începe la cunoscuta dată de 15 iunie. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea