Ziarul Unirea

Ştefan Stan: „Niciunde nu am fost aşa de bine primit ca la Alba Iulia”

 Peste 200 de fani l-au primit, aplaudat şi ovaţionat în această seară la „Pub13” pe Ştefan Stan, câştigătorul concursului „Vocea României”, sosit în municipiul Alba Iulia la invitaţia acestora. Chiar dacă înţelegerea sa cu fanii a fost doar de a se întâlni cu ei pentru acordarea de autografe şi pentru a-şi face poze împreună, Ştefan a fost profund impresionat de primirea călduroasă pe care aceştia i-au făcut-o încă de la sosirea sa în oraş (ora 15:30 s-a cazat la Hotel Parc) şi bineînţeles la intrarea în Pub, drept pentru care, aşa după cum am anticipat, le-a oferit acestora un mini-concert de zile mari. Astfel el a cântat mai multe dintre piesele sale „hard” din repertoriul internaţional şi a dansat împreună cu aceştia. La final, timp de aproape două ore a oferit autografe şi s-a fotografiat cu fanii săi prezenţi, de la fiecare masă, declarând că deşi s-a mai întâlnit cu iubitori ai vocii sale şi în alte oraşe, precum Timişoara sau Cluj-Napoca, niciunde nu a fost aşa de bine primit ca la Alba Iulia. De altfel, fanii albaiulieni i-au făcut lui Ştefan un frumos cadou constând într-un tablou pe spatele căruia s-au semnat cu toţii. Pentru aceasta le-a mulţumit îndelung tuturor precum şi Primăriei Alba Iulia pentru sprijin, asigurându-i că va face tot ce este posibil să revină în capitala Marii Uniri cu un mare concert. Între reprizele de autografe şi fotografii, am reuşit să-i luăm totuşi un mini-interviu la cald în exclusivitate pentru cititorii ziarului nostru:
-” Ştefane, cum s-a schimbat viaţa ta de când ai devenit vocea României?
-Viaţa mea este aceeaşi! Doar că acum sunt mult mai ocupat şi mai cunoscut. Fanii mei să ştie însă sigur că am rămas acelaşi Ştefan Stan.
– Cum te-ai simţit la Alba Iulia?
– Excelent. Până acum, niciunde nu am fost aşa de bine primit ca la Alba Iulia.
– Crezi că faima dobândită îţi va schimba personalitatea?
– Personalitatea mea nu s-a schimbat deloc. Sunt aceeaşi voce, acelaşi Ştefan Stan, doar că port un titlu.
-Mulţumesc şi mult succes în continuare”.

Alexandra MATEŞ

ELIT

Vezi galerie foto:

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

2 Comentarii

KKK 9 ianuarie 2012 at 18:39

Voi vedeti pe ce se semneaza paduchele ala de la Vocea Romaniei (aka Cantarea Romaniei)? Pe cateva zeci din „celebrele” calendare daruite de administratia portocalie supusilor.

Cristina 9 ianuarie 2012 at 23:42

Evident nu ai fost acolo…el a semnat pe ce au dorit oamenii…a avut si pozele lui pregatite si le-a folosit pe toate….cat despre paduchi…uita-te in oglinda si ai sa intelegi ce sunt aceia!!!

Comentariile sunt oprite