Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Premierul Mihai Tudose: O mulțime de multinaționale au anunțat deja public că nu vor micșora salariile nete

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, 15 noiembrie, că mai multe multinaționale au anunțat public că nu vor micșora salariile nete.

„În ultima săptămână, o mulțime de multinaționale, de companii foarte mari, au anunțat deja public că nu vor micșora salariile nete”, a declarat Tudose, citat de agerpres, la plecarea de la Congresul Național CNSRL Frăția.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Totodată, șeful Executivului a precizat că a venit la acest eveniment pentru a mulțumi CNSRL Frăția și pentru a da asigurări de toată deschiderea Guvernului.

„Am venit azi împreună cu domnul viceprim-ministru Ciolacu la cea mai mare confederație sindicală, la CNSLR Frăția, din două motive: unul — pentru a le mulțumi pentru ajutorul pe care ni l-au acordat în rezolvarea cât mai multor situații specifice din cadrul sindicatelor pe care le reprezintă și doi — pentru a-i asigura în continuare de toată deschiderea noastră în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea României și un trai mai bun pentru oameni (…) Mai mult, dacă domniile lor acceptă, le-am propus și un acord între Guvern și CNSLR Frăția, prin care să instituționalizăm acest schimb permanent de informații și de lucru pentru oameni”, a mai afirmat Tudose.

 sursa: agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea