Rămâi conectat

Politică Administrație

Premierul Mihai Tudose: O mulțime de multinaționale au anunțat deja public că nu vor micșora salariile nete

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, 15 noiembrie, că mai multe multinaționale au anunțat public că nu vor micșora salariile nete.

„În ultima săptămână, o mulțime de multinaționale, de companii foarte mari, au anunțat deja public că nu vor micșora salariile nete”, a declarat Tudose, citat de agerpres, la plecarea de la Congresul Național CNSRL Frăția.

Totodată, șeful Executivului a precizat că a venit la acest eveniment pentru a mulțumi CNSRL Frăția și pentru a da asigurări de toată deschiderea Guvernului.

„Am venit azi împreună cu domnul viceprim-ministru Ciolacu la cea mai mare confederație sindicală, la CNSLR Frăția, din două motive: unul — pentru a le mulțumi pentru ajutorul pe care ni l-au acordat în rezolvarea cât mai multor situații specifice din cadrul sindicatelor pe care le reprezintă și doi — pentru a-i asigura în continuare de toată deschiderea noastră în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea României și un trai mai bun pentru oameni (…) Mai mult, dacă domniile lor acceptă, le-am propus și un acord între Guvern și CNSLR Frăția, prin care să instituționalizăm acest schimb permanent de informații și de lucru pentru oameni”, a mai afirmat Tudose.

 sursa: agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea