Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Dinu Moldovan, portarul albaiulian, erou în partida Ponferradina – Villarreal, surpriza din „Copa del Rey”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dinu Moldovan, portarul albaiulian în vârstă de 27 de ani a fost eroul partidei din Cupa Spaniei, dintre Ponferradina, formaţie din liga a treia spaniolă şi Villarreal, câştigat de gazde cu scorul de 1-0 (1-0)

Partida a contat pentru turul „16”-imilor Cupei Spaniei, înregistrându-se o uriaşă surpriză, returul fiind programat în 29 noiembrie. 2776 de spectatori au asistat la întâlnirea disputată pe „El Toralín”, presa spaniolă remarcându-l pe portarul Dinu Moldovan, ale cărui parade au ajutat echipa de ligă a treia să obţină victoria cu Villarreal.

În 2012-2013, Ponferradina a reuşit să dea lovitura, eliminând Villarreal din Copa del Rey

„Submarinul galben” este pe locul şase în Primera Division şi participantă în Europa League, iar Ponferradina este penultima clasată în Segunda Division B. În acest sezon, Dinu Moldovan a fost titular incontestabil între buturile „alb-albaştrilor”, bifând 10 partide în campionat şi alte 4 în Copa del Rey, în ultimele neprimind gol.

Foto: InfoBierzo


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea