Rămâi conectat

Curier Județean

Un tânăr de 22 de ani din Hopârta a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului. Victima, în vârstă de 61 de ani, a ajuns la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 31 august .2017, în jurul orei 20.40, poliţiştii din Ocna Mureş au fost sesizaţi de către un bărbat din oraş cu privire la faptul că a fost victima unui accident rutier.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar din primele cercetări efectuate de aceştia a rezultat că C.A., de 61 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce traversa strada Nicolae Iorga, pe trecerea de pietoni, a fost acroşat de un autoturism al cărui conducător auto şi-a continuat drumul.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Aiud, pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, poliţiştii au identificat  autoturismul implicat şi accident şi pe conducătorul acestuia.

Faţă de G.I.A., de 22 de ani, din comuna Hopârta, şoferul care a comis accidentul, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sprijin financiar pentru victimele infracțiunilor sexuale: Vouchere de până la 18.500 lei

Bera Larisa

Publicat

în

Sprijin financiar pentru victimele infracțiunilor sexuale: Vouchere de până la 18.500 lei Victimele infracțiunilor sexuale pot beneficia de un sprijin financiar de până la cinci salarii minime brute, adică suma de 18.500 lei. Pentru a primi acești bani, este necesar ca persoana respectivă să depună o cerere la Tribunalul de unde are domiciliu. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea