Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CS Zlatna – Olimpia Aiud 2-1 (1-0), în Liga a IV-a | Dubla căpitanului Alin Cîmpean și CS Zlatna are maximum de puncte!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În etapa secundă a Ligii a IV-a, pe „Minaur”, CS Zlatna a evoluat împotriva echipei Olimpia Aiud, partida, una spectaculoasă, peste nivelul eșalonului, încheindu-se cu victoria gazdelor 2-1 (1-0), golurile fiind înscrise de fotbaliști ce în stagiunea trecută au evoluat în Liga a 3-a, A. Cîmpean (13, 73), respectiv Coltor (50).

O partidă interesantă pe Ampoi, al doilea act disputându-se în nocturnă. Amfitrionii au început excelent și în minutul 13 au deschis deschis scorul. O minge lungă trimisă de Csiki a fost urmărită de căpitanul Alin Cîmpean, care a profitat de eroarea lui Ov. Oniga și a finalizat cu sânge rece din centrul careului, în stil de atacant veritabil.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A urmat un meci alert și și-au intrat cei doi portari în rol. Mai întâi Olaru (CS Zlatna), adus de la Cuprirom Abrud și-a făcut un debut remarcabil și l-a oprit pe Dănciulescu (32). Meciul s-a încins și nici Ad. Rman nu s-a lăast mai prejos și a intervenit în fața lui Biro (35), perioada cea mai încinsă a jocului încheindu-se cu o nouă paradă a lui Olaru, la acțiunea lui Coltor.

*Coltor a restabilit egalitatea

Aiudenii au restabilit rapid egalitatea, în minutul 50, când „fiul risipitor” Coltor a împins mingea în poartă la o respingere a portarului advers, după un șut al lui I. Sas. În minutul 73, iarăși la serviciu Csiki, minge în centrul careului advers, preluare A. Cîmpean, piruetă și șut fără speranțe. Finalul a fost încins, iar a doua egalare a fost ratată de Bălan (85), reluare cu capul alături. Trei minute mai târziu, Olimpia a revendicat un penalty, pentru un henț, însă H. Balea nu s-a lăsat impresionat. CS Zlatna are maximum de puncte după două runde, iar Olimpia rămâne cu zero în dreptul agoniselii din acest sezon.

 

[nggallery id=4503]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea