Poliția a deschis o anchetă în cazul persoanelor din Abrud care acuză că nu mai au banii în conturi și s-au ales cu datorii
Mai multe persoane din zona orașului Abrud, județul Alba, acuză, inclusiv pe rețelele de socializare, că au fost înșelați și nu mai au banii în conturi, depuși la o instituție financiară nebancară, dar, în schimb, unii s-au ales cu datorii, în acest caz poliția deschizând o anchetă.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba au declarat, miercuri, că Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a deschis o anchetă pentru posibile fapte de înșelăciune, la o instituție financiară nebancară din județul Alba, ce are mai multe puncte de lucru, inclusiv la Aburd.
Potrivit sursei citate, ancheta în acest caz este în desfășurare.
”Nu știm câte persoane păgubite sunt și ce prejudiciu este. Urmează să se facă investigații. Până la ora aceasta s-a înregistrat o singură plângere. Ancheta este în desfășurare și s-ar putea să se mai înregistreze pe parcurs. Dosarul este în lucru”, potrivit IPJ Alba.
De anchetă este vizată Casa de Ajutor Reciproc (CAR) Credit Teiuș.
Pe de altă parte, o persoană, care susține că a fost păgubită, a declarat că a avut un mic depozit la CAR Credit Teiuș, sucursala Abrud, și a aflat că are de plătit un credit în valoare de 15.000 de lei.
O altă persoană a declarat că în total sunt circa 50-100 de păgubiți, care așteaptă să vorbească, vineri, cu reprezentanții IFN-ului, care vor veni de la sediul din Teiuș, la Abrud.
”Sunt oameni care au avut depozite și s-au trezit cu datorii. De asemenea, sunt oameni care au avut depozite, iar acum au rămas fără niciun leu în conturi. Cel mai mare credit care i s-a făcut unei persoane, din câte știu eu, este 45.000 de lei”, a declarat presupusul păgubit.
Potrivit sursei citate, zeci de persoane au depus cereri la CAR Credit Teiuș, sucursala Abrud, pentru lămurirea situației.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi”
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi” Cristian Păun, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice București, originar din județul Alba, revine în atenția publicului cu un nou avertisment, de această dată cu privire la reforma sistemului monetar actual […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 4 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii
-
Ştirea zileiacum 2 zile
21 noiembrie: Zece ani de la tragedia aviatică de la Mălâncrav. Ziua când Alba Iulia a pierdut un tânăr pilot căpitan