Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Dăianul Daniel Groza, de la Dinamo II, sub comanda „Ţânţarului”, la Luceafărul Oradea!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dăianul Daniel Groza, ultima dată la Dinamo II a plecat în cantonament în Austria, cu divizionara secundă Luceafărul Oradea, preluată de curând de antrenorul albaiulian Cornel Ţălnar.

Daniel Groza este văr cu un alt produs al Daliei Sport Daia Română, Mihai Schiau ajuns la Poli Timişoara, şi va fi un jucător important pentru „Ţânţarul” în ideea că poate acoperi compartimentul Under 21.

Fundaşul de picior stânga a fost lansat în fotbal la Dalia Sport Daia Română de Paul Ciucă, actualul antrenor al Industriei Galda de Jos. „L-am pregătit timp de şase ani, din clasa a 2-a, până în clasa a 8-a. Un jucător disciplinat, talentat, muncitor şi ambiţios, un băiat ce a avut parte de părinţi ce l-au ajutat cât a trebuit şi i-au dat educaţia potrivită„, a declarat Paul Ciucă.

Daniel Groza (20 de ani) a evoluat şi în celebrul joc din Cupa României, din octombrie 2016, dintre Dinamo II şi Dinamo, scor 1-2 (0-0), fiind creditat cu un autogol la deschiderea scorului din familia „câinilor roşii”. În carieră, D. Groza a jucat la Dalia Sport Daia Română, Şcoala de Fotbal ” Mihai Georgescu” Cluj, CS Sighet, FC Clinceni şi Dinamo II.

sursa foto: ebihoreanul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea